Zabava i šoping

0
5/5 - (11 votes)

Zabava i šoping u Beogradu

U Beogradu se, bez obzira da li je radni dan ili vikend, po danu ili uveče, čak i po lošem vremenu može napraviti zanimljiv izlazak i lepo se provesti. Bez obzira da li ste krenuli u šoping ili je zabava vaš osnovni  cilj, naš grad vam nudi pregršt opcija i ideja u kojima se svako može pronaći. Zabavna druženja na bilijaru, pikadu, stonom tenisu ili kuglanje sa ekipom dosta su rasprostranjeni i laki za orgranizovanje. Fudbal ili basket je dobar izbor za zabavu sa kolegama sa posla ili drugarima iz kraja, a uz neizbežno piće posle utakmice predstavlja odmor i opuštanje od stresnog života. Odlazak u igraonice za decu su lep način da provedete vreme za svojom decom, rođacima i malim prijateljima, je još jedna ideja koja vam je na raspolaganju svakog dana po svim vremenskim uslovima. Kladionice i kazina su posebna vrsta zabave veoma rasprostranjena u Beogradu pa bi ste mogli napraviti i neko novo iskustvo. Avantura park, paintball, streljane, interaktivna igra bega iz sobe i slična adrenalinska iskustva su takođe na raspolaganju svim ljubiteljima kvalitetne zabave.

Po lepom vemenu su, sem pomenutih, uvek atraktivni golf, avantura park, svi kolektivni sportovi na otvorenom, kupanje na rekama, jezerima i bazenima, jahanje konja, ali i uvek dobar provod po kafićima, barovima i klubovima. Nekada omiljena porodična tradicionalna druženja kao što je porodičan odlazak u restoran ili lepu kafanu skoro da je zaboravljena, ali su još uvek oko nas lepi ugostiteljski objekti na koja možete otići i lepo se provesti sa porodicom i drugarima. Smeh i druženje sa prijateljima i razgovor sa “živim” ljudima, oduvek je bio lep način da provedete dane.

Jedna od omiljenih zabava u Beogradu stanovnika, ali i gostiju je kupovina ili šoping. Poslednjih godina se pojavio veći broj šoping centara i molova koji turizam Beograda potpomažu i unapređuju. Njihov broj i dalje raste, a sem atraktivne ponude za kupovinu, organizovani su da mogu pružiti celodnevnu zabavu za sve posetioce i celu porodicu. Od igraonica za decu, u kojima se mogu najmlađi igrati dok roditelji uživaju u šopingu, preko kafića, restorana i poslastičarnica do sala za kuglanje, bilijar i bioskopa, ponuda šoping centara je raznovrsna i u službi zabave i lepog provoda posetioca. Naši predlozi su u nastavku: