Ada Mall

0
5/5 - (4 votes)

Kada su u pitanju čari šopinga u velikim gradovima, on se uglavnom odigrava u tržnim centrima u samom centru grada. Neretko se šoping centar izgradi i van centralnog gradskog jezgra, na lepim lokacijama koje će kupcima pružiti neophodan komfor, prvenstveno u smislu manjih saobraćajnih gužvi i lepog prirodnog okruženja. Upravo su ovo velike prednosti koje tržni centar Ada Mall pruža građanima i posetiocima koji žele da im šoping u Beogradu prođe u lepom raspoloženju u jednom divnom području gde protiče reka Sava i preko puta najposećenijeg izletišta Beograda, Ade Ciganlije.

Ada Mall se nalazi baš preko puta Ade, na adresi Radnička 9, pa bi jedan od načina kako da provedete lep vikend ili dan u Beogradu mogao da obuhvati obilazak Ade, a potom kupovina i uživanje u ovom luksuznom tržnom centru. Arhitektonsko rešenje i spoljašnji izgled su fenomenalni i zaista Ada Mall izgleda prelepo. Unutrašnjost je podjednako spektakularna sa isprepletanim pokretnim stepenicama koje vode na različite nivoe centra. A na tri sprata se nalaze brojne prodavnice u kojima domaći i svetski brendovi nude veliki broj proizvoda od odeće i obuće, preko kućne tehnike do radnji čija su specijalnost zdravlje i lepota. Tu su i knjižare, menjačnice, parfimerije, apoteke, prodaja mobilnih uređaja, ali i hipermarket. Na poslednjem spratu su brojni restorani, kafići koji imaju zajedničku terasu na kojoj se nalazi dosta žardinjera, cvetnih aranžmana i zelenila, pa izgleda kao jedan veliki vrt po kome je raspoređeno dosta stolova sa stolicama na kojima možete uživati, a pogled na Adu, njen poznati gejzir i dalje ka Novom Beogradu, Zemunu, Savskom vencu i Starom gradu je više nego divan. Ovde je dosta stvari podređeno zabavi, tako da se često organizuju događaji poput Lavirinta strave ili praznični dani kada se organizuje dosta igraonica i predstava za najmlađe. Tu je i veliki bioskop u kome se prikazuju aktuelni filmski hitovi, tako da ponude za zabavu, razbibrigu i uživanje ima puno.

Više informacija o tržnom centru Ada Mall, aktuelnim događajima i akcijama, kao i fotografije možete pogledati na zvaničnom web sajtu, Facebook i Instagram stranicama.