Akva park Hollywoodland

0

Tokom toplih dana mesta za izlete u Beogradu ima na sve strane, pošto su jezera, park šume, pakovi, plaže, bazeni na svakom koraku. Ipak, ukoliko želite da se uputite ka obodu Beograda kako biste izbegli ogromne gužve koje vladaju u izletištima po centur, jedno od lepših mesta mesta za lep vikend u Beogradu je akva park Hollywoodland koji se nalazi na Ledinama u Surčinu. Na otvorenom delu akva parkase nalazi veliki centralni bazen u obliku slova H, 3 tobogana, bazen za decu, kao i atraktivan sistem za zabavu namenjen deci. Ovde možete naći sve što vam je potrebno kako biste se lepo proveli i zabavili. Tu su bazeni, tobogani, ležaljke, muzika, restoran i veliki broj lepo raspoloženih ljudi se nalaze svuda oko vas koji svoju pozitivnu energiju prenose na vas.

A onda sa dolaskom jeseni, pogotovu zime, sve se umiri i utihne, čak je potrebno potruditi se kako bi se pronašlo mesto za vikend odmor. Po hladnim danima je mnogo teže naći izletišta u okolini Beograda koja bi odgovorila osnovnim zahtevima za zabavu. Međutim, ukoliko se tokom hladnijih dana ponovo uputite ka opštini Surčin, ovo je mesto gde možete otići i uživati sa svojom porodicom ili prijateljima tokom cele godine. Ovde bazeni postaju vodene igraonice za decu čak i po nahladnijem vremenu. Tu se nalazi bazen dimenzija 10 x 25 m , bazen za decu, hidro-masažni bazen, tobogani tako da se ovde možete jako lepo provesti. U ponudi su i relaks centar (sauna, slana soba, tursko kupatilo, tepidarijumi), usluge profesionalnog masera, restoran sa odličnim menijem, a najmlađi mogu čak i proslaviti rođendan. Takođe, fitness centri u Beogradu su bogatiji za još jednu lokaciju koja je dostupna posetiocima po svim godišnjim dobima, a posebna atrakcija je đakuzi kada na samom vrhu zgrade odakle se može uživati u prelepom pogledu na polja Srema i aerodrom “Nikola Tesla”, odakle možete čak uživati u pogledu na uzletanje ili sletanje aviona.

Ako se odlučite da svoju posetu produžite u vikend ili višednevni odmor nećete imati problem sa pronalaženjem smeštaja pošto su otvaranjem akva parka Hollywoodland hoteli u Beogradu bogatiji za 70 savremeno opremljenih soba koje su vam stalno na raspolaganju. Ovim smeštajnim kapacitetima, ali i kompletno sportsko-rekreativnom i zabavnom komponentom parka i turizam u Beogradu postaje znatno atraktivniji za posetioce Beograda i Srbije, pa vam ga srdačno preporučujemo. Ponudu, kompletan cenovnik i kontakt informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu akva parka, dok objave, novosti i nove fotografije možete pratiti na Instagram i Facebook nalozima.