Colosseum Bowling Centar

0
Oceni članak

Izleti i obilasci interesantnih izletišta u okruženju prirode uglavnom se organizuju kada je vreme lepo, kada su mesta za odmor i zabavu suva, odnosno tokom lepih i sunčanih dana. Kiše, magla i sneg dovode u gradu do manjeg izbora mesta za izlazak na otvorenom i smanjene aktivnosti i rekreacije što mnoge frustrira i izaziva im nelagodu. Na sreću, postoji veliki broj mesta na kome je zabava u Beogradu moguća i po lošem vremenu.

Jedno od njih je kuglana Colosseum, najveći i najstariji bowling centar u Srbiji, koji se nalazi u Zemunu, na adresi Dobanovačka 56. Mesto je prilagođeno za igru i zabavu svih uzrasta, a radi svakim danom, uključujući vikende, od 17 časova do ponoći. Ovde možete doći sa porodicom, prijateljima ili kolegama i provesti kvalitetno slobodno vreme uživajući u kuglanju, koje pomaže da se oslobodite stresa i zaboravite na naporan rad. Kuglana će vam obezbediti obuću za kuglanje, 10 automatizovanih staza i klimatizovan prostor, a rezultat koji je na displeju iznad vas će vas samo više podstaći na uživanje, pošto je uglavnom u drugom planu. Dok čekate svoj red možete sa društvom sedeti za stolom pored staze i popiti koje piće koje vam može dodatno popraviti raspoloženje. U okviru kuglane se nalaze šank sa velikim izborom kvalitetnih bezalkoholnih i alkoholnih pića, a kuhinja ima bogat meni.

Za mlađe i one koji bi zabavu potražili u drugim oblicima razonode tu je Game room u kome se mogu organizovati zanimljive igrice od stonog fudbala, vazdušnog hokeja preko pikada i bilijara do flipera, košarke, digitalizovane kruške za udaranje i arkadne igre.

Treba pomenuti da se već 12 godina, svakog ponedeljka u terminima termina od 18 do 22 časa, ovde tradicionalno se organizuju sportska takmičenja, uključujući najmasovnije domaće takmičenje u kuglanju “Colosseum Biznis Liga”. Za sve posetioce, ispred kuglane postoji besplatan parking, tako da je primetno da je sve podređeno posetiocima kako bi se lepo proveli i zabavili. Više fotografija, kontakt informacije možete pogledati na web sajtu kuglane, a na društvenim mrežama Colosseum možete pratiti na Instagram i Facebook stranama. Ukoliko poželite da se dodatno zabavite i nastavite sa razbibrigom u blizini se nalaze brojne zemunske kafane i restorani.