Šoping centar Delta City

0
Oceni članak

Naš grad počije da bude sve zanimljivija destinacija koji turisti iz regiona i sveta sve češće i rado posećuju. Paralelno sa činjenicom da turizam u Beogradu počinje da bude sve značajniji otpočinju i ulaganja u gradu koja imaju za cilj da se poveća atraktivnost svih mesta koja bi bila zanimljiva za obilazak prilikom obilaska. To je uticalo na izgradnju novih tržnih centara kako bi i šoping u Beogradu bio podjednako zanimljiv kao i obilazak znamenitosti grada.

Delta City šoping centar je jedan od najvećih šoping molova u gradu i pošto je otvoren 2007. godine, ujedno jedan od prvih koji su bili otvoreni u Beogradu. Nalazi se na odličnoj lokaciji u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, jednom od najvećih novobeogradskih bulevara. Ceo šoping mol je organizovan da je kompletna ponuda raspoređena na 3 nivoa na ukupnoj površini od 85.000 kvadratnih metara, tako da će šetnja, koja prati uvek uzbudljiv šoping, biti pravo uživanje. Ovde se nalaze prodavnice u kojima se nalaze najpoznatiji svetski brendovi, koji u ponudi imaju prvenstveno odeću i obuću vrhunskog kvaliteta, ali i prostrane radnje u kojima možete pronaći svu potrebu sportsku opremu. Tu su i prodavnice torbi, nakita i satova, ali i objekti koji se bave prodajom preparata za lepotu i zdravlje. Veliki je izbor radnji koje nude tehničke uređaje, opremu za uređenje doma, ali prodavnice igračaka za najmlađe kako bi se svi osećali prijatno prilikom dugotrajnih obilaska ovog veliko tržnog centra.

Kada se umorite na više mesta kafići Beograda imaju otvorene svoje lokale, pa možete svratiti da predahnete i odmorite se malo uz kafu ili piće. Kako biste sve mogli da obavite u okviru tržnog centra imate menjačnice, kioske, knjižare, banku, kao i hipermarket u kome možete kupiti kućne potrepštine. Na poslednjem spratu se nalazi deo za hranu i piće gde se nalaze restorani koji nude različite vrste hrane, pa ćete moći da odaberete ono što vam najviše prija. Na istom spratu se nalazi Cineplexx bioskop u kome se u 6 komformnih sala prikazuju poslednji filmski hitovi. Ispred ulaza možete kupiti kokice, naćose, sokove i ostalo kako biste se prepustili uživanju i čarolijama sa filmskog platna. Tu je i Futurama centar u kome je igra i zabava na prvom mestu. Obezbeđene su najpopularnije VR arkadne mašine, ali postoje i stare arkadne igrice i PlayStation 4 zona, kao i mnoge druge igrice u kojima svaki uzrast može pronaći nešto za sebe. Za one koji vole kazino, odmah pored bioskopa se nalazi Casina Favorit gde se možete okušati u igrama na sreću. Treba dodati da se ovde često organizuju i posećene manifestacije koje uključuju radionice za decu, predstave i još mnogo toga, pa možemo slobodno reći da je zabava u Beogradu ovde zagarantovana.

Delta City ima i veliki parking na više nivoa sa preko 1.200 parking mesta, a više informacija o šoping molu možete pogledati na zvaničnom sajtu i Facebook strani, kao i YouTube kanalu.