KartLand

0
5/5 - (8 votes)

Nekada je ovaj deo Beograda bio zapušten i stazu pored Dunava i malu kafanicu na početku staze su posećivali samo lokalno stanovništvo koje je dobro poznavalo svoj kraj. Zaprljana obala Dunava, napuštene fabrike i polusrušene građevine uglavnom su odvraćale ljude. A onda polako je krenula izgradnja kafića i restorana, postavljanje sprava za vežbanje pored reke, a nedugo zatim u blizini je počeo sa radom Supernatural park koji je zamišljen kao mesto odakle će početi revitalizacija čitavog prostora Ade Huje. Tu negde između ugnjezdila se staza za ljubitelje adrenalina koja je pratila povećano interesovanje posetilaca za Adu Huju i rasla zajedno sa njom.

Ona sada sija isto kao i BIG šoping centar u blizini, reka Dunav ovde ima uređeno šetalište, a mi radosno gledamo kako najduža karting staza u Beogradu doživljava svoj procvat. Dužine je malo preko 800 metara, a široka je 8 metara.  Ovde odrasli, ali i deca imaju jedan lep prostor gde mogu da voze svoje kartinge, ali i mogu ih iznajmiti kako bi uživali u specifičnom vidu zabave na otvorenom. Za decu postoji obezbeđeno igralište koje prilagođeno uzrastu dece do 5 godina. Posle voženje ovde možete uživati u specijalitetima kafe-bara „Staza 33“ pored staze, popiti neko piće, ali i kompanije mogu organizovati ovde izuzetno uzbudljive team building koji će biti za pamćenje.

Preporučujemo da ljubitelji zabave i brze vožnje, ali i svima koji bi da provedu na otvorenom svoje slobodno vreme posete ovo mesto, odmore i uživaju, a više fotografija, video snimaka i informacija o radnom vremenu, cenama i ostalom što vas može interesovati posetite sajt, Facebeook i Instagram stranice KartLanda.