Zabavni park Nomad

0
Oceni članak

Zabava u Beogradu je prilično bogata i raznovrsna za sve uzraste. Iako je za mlađe sugrađane i posetioce izbor manji, opet se može naći dovoljno mesta na kojima se mogu zadovoljiti njihove potrebe za igrom i zabavom. Okruženje ne gleda uvek blagonaklono na “ekscese” dece i tinerdžera koji povremeno imaju želju da se malo opuste i izbace iz sebe višak energije, glasno se nasmeju, vrisnu ili na neki drugi način pokažu da su srećni. Izlet u prirodi i odmor za vikend van kuće imaju istu osnovu, odnosno želju da se slobodno vreme iskoristi za zabavu i razbibrigu, pa su igraonice za decu i luna parkovi interesantan predlog, pogotovu za mlađe.

Jedan od najpopularnijih luna parkova u kojima se najmlađi zabavljaju i igraju svoje zanimljive dečje igrice se nalazi na Vidikovcu, opština Čukarica. Nalazi se na raskrsnici ulica Pilota Mihajla Petrovića i Kneza Višeslava/Patrijarha Joanikija. Sam zabavni park, iako je manjih dimenzija, se nalazi sa obe strane ulice, tako da je potrebno povesti računa o bezbednosti najmlađih, ako imaju nameru da prelaze ulicu u potrazi za čarobnijom i blještavijom igricom. Kao i većina luna parkova u gradu, sadrži veliki broj raznobojnih vrteške sa različitim šarenim igračkama na kojima se voze mališani, autordrom sa električnim autićima, ringišpil, voziće na malim prugama, igraonica na sprat i još dosta toga. Na trotoaru često ulični prodavci nude sladolede, igračke, knjige, ali i kiosk sa brzom hranom. Tako je na ovom prostoru obezbeđeno dovoljno sadržaja kako bi se posetioci ovog zabavnog parka lepo razveselili i oraspoložili, ali i imali sve pri ruci kako ne bi morali da idu daleko da bi se osvežili sladoledom ili sokom.

U neposrednoj blizini se nalaze tržni centar i McDonald`s koji mogu upotpuniti uzbudljiv provod šopingom i zanimljivim obrokom koji će učiniti da se ovaj dan razlikuje od ostalih. Dodatno, na samo par stotina metara od luna parka počinje da se prostire prelepa park šuma Košutnjak kroz koju će porodična šetnja, pogotovu po lepom vremenu, sigurno prijati.