Splavovi

0
4.7/5 - (3 votes)

Splavovi u Beogradu

Ako ste u Beograd došli da vidite nešto specifično za ovaj grad onda je večernji izlazak na splavove ono što ne smete propustiti. Splavovi u Beogradu, uz beogradske kafane, najbolje pokazuju pravu dušu Beograda. Zbog dobrog provoda na splavovima Beograd važi za centar zabave na Balkanu, a jedna od osnovnih ideja posetilaca se svodi na odličan provod i zabava, kao da sutrašnji dan ne postoji. Zbog svega ovoga se često govori o ludom noćnom životu glavnog grada.

Ima ih duž naših najvećih reka i za svaki ukus će se naći po neki. Većina splavova imaju prelep pogled na reku i stari deo Beograda i Zemuna. Veliki broj splavova ima šarenoliku ponudu, od raznovrsne vrste muzike, preko splavova za različite generacije, do restoranskog odnosno klupskog tipa splavova, pa je zabava u Beogradu zagarantovana.

Postoje splavovi koji rade kao kafići ili restorani preko dana. Na nekima od njih svakog vikenda se organizuju koncerti sa poznatim zvezdama kao gostima. Ima i onih koji su zatvorenog tipa pa možete ući samo sa propusnicom. U ponudi su i splavovi koji imaju ulaz i sa kopna, ali i sa reke, a ima i onih koji imaju ulaz samo sa reke, tako da ljubitelji nautike traže baš takva mesta. Pored muzike, hrane i pića u ponudi  su splavovi koji se diče sa odličnom izradom koktela.

Bez obzira da li ste odabrali večernji provod na ivici između dozvoljenog i ilegalnog ili opuštajući dnevni odmor, čeka vas prijatna atmosfera i uzbudljivi trenuci na beogradskim splavovima kojima se treba prepustiti kada posetite ovaj grad. Uživajte u provodu.

Najpopularniji splavovi Beograda su: