Klub S

0
Oceni članak

Klub S

Jedan od najlepših klubova i kupališta u Beogradu, odnosno ovom zelenilom obraslom i predivnom Surčinu. Nalazi se daleko izvan gradske gužve i idealan je za lep odmor za vikend, izlet i relaksaciju pogotovu po vrelim letnjim danima. Tada se oko najvećeg bazena na Balkanu okupi ogroman broj posetilaca koji traže mesto za rashlađivanje. Tu su brojni bazeni u klubu, kao i 12 tobogana, a vodene atrakcije za decu kao što su vodena džungla, ostrvo sa palmom, tropsko ostrvo, ali i pećina pored velikog bazena će deci biti jako interesantne. Pravo uživanje će vam pružiti i prelepi šareni tobogani Kamikaza, Multislide, Twister Tube, Freefall, Freefall tube, ali i Family rafting, Wave slide, Space boat i bazen sa talasima. U bazenima su zaposleni koji ravnomerno raspoređuju gume za spuštanje. Smeh, vriska i zadovoljna lica posle spuštanja potvrđuju da je ovde zabava u Beogradu u prvom planu. Najveći bazen po obodu ima masažere za masažu ramena. Ceo travnati deo kompleksa je uredno pokošen, staze između objekata popločane i povezane drvenim mostićima. Klub poseduje oko 2000 ležaljki sa suncobranima, a tu su 2 restorana sa brzom hranom u kome se možete rashladiti hladnim pićem i svratiti na ručak. Po celom kompleksu su raspoređene i pečurke sa klupama što mu daje lep tropsko-mediteranski izgled.

Klub S poseduje welness i spa centar. Naglašavamo da je ova usluga namenjena samo posetiocima hotela, a ima zatvoreni bazen sa toplom vodom, slanu sobu, tursko kupatilo, jakuzi, saunu, teretanu, float spa kapsulu i veliki izbor masaža. Spa vikend koji će vam pomoći u otklanjanju stresa, smanjivanju kilograma i podmlađivanju kože je nešto što što trebalo redovno sebi da ponudimo posle napornog radnog perioda. Smeštaj u Beogradu koji je u hotelu kluba S je na najvišem nivou. Preko 50 ukusno opremljenih soba i apartmana sa LCD televizorima, klimama i Internetom. Posebna ponuda su i bungalovi u blizini akva parka.

Klub je poznat i po organizaciji venčanja iz snova. Sala sa bazenom povezana sa baštom i venčanje na otvorenom je jedan od najromantičnijih načina da se vaše veselje održi. Restoran sa iskusnim konobarima i vrhunskim kuvarima koji će vas poslužiti vrhunskim nacionalnim i internacionalnim specijalitetima će dodatno doprineti ukupnom utisku. Na ovaj način su restorani Beograda su bogatiji za još jedan predivan objekat koji će značajno doprineti turističkoj ponudi našeg glavnog grada, a koji je već poznat po ukusnim specijalitetima ispod sača, pečenju i kuvanima jelima.

Kompleks sadrži i kongresni centar koji sadrži kongresnu salu u kojoj se mogu održavati seminari, prezentacije, konferencije, obuke i sl. Četiri sale sa kompletnom tehničkom opremom uz usluge restorana doprinose tome da je mesto odlično za team buliding. Tome dodatno uzimaju učešće i sportski tereni za košarku, rukomet, mini fudbal, odbojku na pesku i mini streljana. Jedan ovako kompletan višenamenski objekat u blizini autoputa i aerodroma će u svakom slučaju ispuniti sva vaša očekivanja pa vam ga toplo preporučujemo.

Ispred Kluba S postoji besplatan parking, a do Jakova možete doći autobusom broj 610 koji kreće iz Zemuna sa Keja Oslobođenja. Više informacija o klubu možete pogledati na zvaničnom sajtu, a objave možete pratiti na Facebook i Instagram stranici Kluba S. Ceo ovaj kraj ima veliki broj izletišta oko Beograda gde je i turizam na selu u silovitom usponu, pa u  blizini možete posetiti brojne crkve, fruškogorske manastire, Bojčinsku šumu, etno kuće, ergele.