Fratelli residence

0
5/5 - (8 votes)

Fratelli residence

Jednodnevni izlet ili mini odmor u Beogradu ne mora uvek da obuhvata prirodu, travnate i sportske terene i natkrivene klupe na kojima se sa piknik korpicama i uz roštilj družimo sa porodicom i prijateljima. Izlet se može organizovati se na različite načine, a jedan od njih može biti u mestima kao što su welness centri, gde možete provesti jedan lep spa vikend.

Jedno od lepših mesta za uživanje koje ima fenomenalan pogled je Fratelli residence koji se nalazi na teritoriji opštine Zvezdara, u mestu Mirijevo koji je sve posećeniji i značajniji za welness u Beogradu. Od sadržaja se izdvajaju otvoreni i zatvoreni bazeni u Beogradu koji su na raspolaganju gostima i po snegu i kiši jer se temperatura vode prilagođava. Spa centri kao Fratelli pružaju osećaj spokoja, mira i tišine, a moguće je uživati u uslugama poput đakuzija, saune i kvalitetnoj muzičkoj liniji, kao i pomenutim bazenima, a tu je i vodeno igralište za decu. Treba reći i da ako poželite da se odmorite više dana ovde Miami poseduje osam soba pri čemu svaka od njih poseduje francuski ležaj, LCD TV sa kablovskim kanalima, tuš kabinu i balkon sa lepim pogledom. Imate i mogućnost da odigrate nekoliko partija bilijara i posetite deluxe wellness sobu sa jakuzzi kadom i specijalnim svetlosnim efektima. Sve nabrojano sa pravom kvalifikuje Fratelli centar za jednog od bitnijih objekata kada je welness turizam u pitanju.

Ono što treba napomenuti je da Fratelli residence ima besplatan parking i Internet, a više informacija možete dobiti na zvaničnom web sajtu , Facebook ili Instagram profilima.