Kuglana Žabac

0
Oceni članak

Želja da na neki lep način provedemo prijatno vreme u kome ćemo se malo razonoditi i dobro zabaviti sa porodicom, prijateljima ili kolegama je uvek aktuelna. Sama ideja o tome koje mesto izabrati nije uvek laka, uglavnom zbog neorganizovanosti informacija, ali i različitih interesovanja osoba sa kojima želimo da se provedemo. Jedno od odličnih načina i mesta koja su često prihvatljiva većini su kuglane. Ovde se  društva nalazi za stolovima u separeima gde mogu uživati u kafi, piću ili razgovoru dok čekaju svoj red za bacanje kugle. Ova kombinacija koja uključuje zabavu i sport u Beogradu, ali i izvesnu dozu rivaliteta koja je uvek u granicama, je odličan način da se provede jedan lep deo dana i napravi  mini odmor u Beogradu.

Jedna od najpoznatijih mreža kuglana u gradu ima Žabac, a na Novom Beogradu se nalazi u zgradi starog Merkatora, na adresi Palmira Toljatija 7, na drugom spratu. Sedam savremenih staza za kuglanje su poređane jedna pored druge, a svaka staza ima svoj separe sa četiri mesta. U slučaju većeg društva moguć je zakup dva ili tri reda, u zavisnosti od gužve. Dve staze su prilagođene deci, a postoje kugle različitih veličina i mase, pa kuglanje neće predstavljati problem nežnijem polu i najmlađima. Ovo okruženje je već osnova za radost svih koji su došli da uživaju. Pokušaj da iz prvog ili drugog pokušaja oborite svih 10 kugli koje vas čekaju na kraju staze poređane u trouglastoj formaciji je zaista izazov koji će vas brzo zainteresovati, pa ćete se vrlo brzo prilagoditi ritmu i želji da budete što bolji. Ali treba imati u vidu da to nije uvek glavni cilj, već učestvovanje i doprinos dobroj atmosferi. A njoj uvek značajan doprinos daju kafići Beograda koji su nezaobilazni u kuglanama. U kuglani na Novom Beogradu se nalazi lep koktel-bar sa velikim izborom pića koje zna da dodatno popravi raspoloženje.

Ukoliko vam se sve svidi i poželite da posle kuglanja se dodatno zabavite ovde postoji mogućnost da odigrate par partija bilijara ili pikada, a tu su i igrice u kojima mnogi uživaju, pa je sve postavljeno, a na vama je da pronađete način koji vam najviše odgovara kako biste se proveli na najbolji način. Kuglana zna često da organizuje i svirke popularnih bendova, kako bi se pružio jedan uzbudljiv prostor na kome je sve podređeno provodu i dobroj zabavi.

Više informacija o lancu kuglana Žabac možete videti na sajtu i na Instagram nalogu, a na Facebook strani možete pratiti objave vezane za aktivnosti kuglane na Novom Beogradu.