Hotel Trim

0
5/5 - (9 votes)

Hotel Trim

Mnogi posetioci, ali i građani glavnog grada povremeno požele da nađu neko mirno mesto za smeštaj i prenoćište u Beogradu, koji ujedno pruža i odmor u prirodi. Ovo poslednje nemaju u ponudi svi beogradski hoteli, pa se je potrebno potražiti neko lepo i mirno mesto kako biste uživali u svom slobodnom vremenu. Mesto koje je u stanju da ponudi sve navedeno gostima se nalazi u Košutnjaku, okružen divnom prirodom i čistim vazduhom. Hoteli u Beogradu mogu sa ponosom da predstave Trim hotel koji u svojoj neposrednoj blizini ima Zavod za sport koji ima u ponudi zatvoreni i otvoreni bazen, fudbalske i teniske terena, ali i terene za odbojku, košarku i rukomet.

Hotel ima po desetak jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, kao i apartman u glavnoj zgradi, kao i nekoliko jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba u depadansu hotela. Sve sobe imaju sopstvena kupatila, telefon, TV i besplatan bežični Internet, kao i vrlo udobne krevete. Dužine kreveta su 2,1 metar što je značajno za sportske timove koji planiraju da ovde odsednu, a koje neki hoteli Beograda nemaju u ponudi, pa je potrebno napomenuti ovu činjenicu.

Hotel Trim ima i prelep restoran sa oko 80 mesta i velikom letnjom baštom koja se odlično uklapa u ovaj savršen ambijent. U restoranu se na meniju nalazi veliki broj jela koja uključuje veliki izbor pasti, pica, rižota i salata. Ukoliko ste ljubitelj jela od mesa u ponudi je veliki izbor bifteka, jela od ćuretine i piletine, ražnjići i još mnoga druga. Veliki izbor pića će učiniti da porodičan, poslovni ili odmor za dvoje bude nezaboravan.

Sem restorana koji je pogodan za poslovne ručkove i večere, treba naglasiti da hotel Trim ima i klimatizovanu konferencijsku salu sa oko 40 mesta koja ima svu neophodnu audio i video opremu, pa je hotel pogodan i za održavanje konferencija, obuka, seminara, prezentacija i sličnih događaja. Hotel ima svoj parking koji je na raspolaganju gostima hotela.

Iako hotel nudi sve pogodnosti da ne morate da ga napuštate, već da možete uživati u prelepom okruženju, treba reći da se u blizini nalazi Ada, Topčider, Hipodrom, reka Sava, kao i brojni restorani, kafići i pivnice koje vam mogu dodatno ulepšati mini odmor. Više informacija o hotelu i uslovima smeštaja možete pogledati na sajtu i Facebook stranici.

Šta posetiti u blizini…

Jesen u Košutnjaku

Košutnjak

Kada zamislite odmor u prirodi, svakako pomislite na jedno od najposećenijih izletišta u okolini Beograda – Košutnjak. Ime je najverovatnije dobila po velikom broju košuta koji su nekada nastanjivale ovaj deo grada.

Prelep detalj sa jezera - Ada Safari

Ada Safari

Oko najvećeg dela jezera postoji staza, pa ljubitelji prirode mogu uživati po svakom godišnjem dobu u lepotama rezervata. Po jezeru klize najraznovrsnije vrste patki, a mogu se videti i prelepi beli labudi.

Stara škola u Žarkovu - pogled iz dvorišta

Zavičajni muzej Žarkova

Predstavlja ne tako čest primerak starih škola iz XIX veka koje oslikavaju uslove u kojima se razvijalo seosko školstvo. Zbog ovog značaja i činjenice da je u pitanju redak primer proglašena je za spomenik kulture.