Garni Hotel Side One Design

0
5/5 - (4 votes)

Garni Hotel Side One Design

Za mnoge posetioce Beograda koji žele da više dana istražuju grad i okolinu, pronalazak mesta za prenoćište je jedna od prvih stvari na koje moraju da misle. Ovo je neophodno kako bi posle relaksirano mogli da uživaju u lepotama grada. Hoteli u Beogradu su brojni i nalaze se ravnomerno raspoređeni kako bi svako pronašao šta mu najviše odgovara. Dosta često se traže beogradski hoteli u starom delu grada ili na obali reka. Mi smo se potrudili da pronađemo mesto koje bi vam preporučili, a da se nalazi blizu reke Dunav i njegove obale. Odavde možete organizovati neko interesantno krstarenje rekama, ali ovde su takođe brojni lepi kafići i kafane u Zemunu. U pitanju je Garni Hotel Side One Design koji se nalazi u ulici Kej Oslobođenja. NJegovim su otvaranjem hoteli Beograda dobili reprezentativan objekat na odličnoj lokaciji.

Kao i spoljašnjost, i unutrašnjost odiše ukusom. Sve je opremljeno sa stilom i oplemenjeno sa dosta dekorativnog zelenila koje recepciju i prostor hotela čini vrlo privlačnim. Garni Hotel Side One Design raspolaže sa većim brojem savremeno opremljenih soba različitih veličina sa sopstvenim toaletom. Sve sobe su klimatizovane i sa besplatnom Wi-Fi konekcijom i televizorima sa kablovskom televizijom. Hotel su dobro ocenili parovi kojima se odmor za dvoje svideo. Enterijer je moderan, a kreveti jako udobni, pa ćete se ovde lepo odmoriti. Doručak na bazi švedskog stola sa zdravim kutkom se služi od 7 do 10 časova. U okviru hotela se nalazi restoran čije je radno vreme od 11 do 18 časova.

U okviru Garni Hotel Side One Design se mogu organizovati poslovni ručkovi i sastanci. Takođe je hotel spremio veliki broj usluga koje može ponuditi gostima koji ovde mogu doći različitim povodima. Doručak je uključen u cenu noćenja, kao i besplatan javni parking koji se nalazi ispred ulaza hotela. 

Mesto je u starom jezgru Zemuna, su nedaleko smešteni popularni šoping centri. Blizu je i Pupinov most odakle se može preći na drugu obalu Dunava i istraživati Palilula, Zvezdara i Stari grad. Sve podatke o adresi, brojevima telefona, imejlu i ostale informacije možete pronaći na sajtu hotela Side One Design, a objave možete pratiti na Facebook i Instagram stranama.

Šta posetiti u blizini…

Zemunski kej je jedno od najlepših šetališta u Beogradu

Zemunski kej

Ovo je odlično mesto za prijatan odmor u Beogradu, koje posetioci našeg grada rado obilaze. Kej počinje u podnožju brda Gardoš i pruža se nizvodno desnom obalom Dunava u dužini od oko 2,5 kilometara.

Gardoš kula je deo starog jezgra Zemuna.

Gardoš

Iznad reke Dunav i centra Zemuna kao zaštitnik nalazi se brdo Gardoš. Na njegovim obroncima je i kula Sibinjanin Janka, poznata i kao Milenijumska kula ili samo Gardoš kula.

Izlet - Veliko ratno ostrvo

Veliko ratno ostrvo

Na samom ušću Save u Dunav nalazi se Veliko ratno ostrvo, prirodna zaštićena zona. Odlazak na ovo ostrvo najbolje je sa Zemunskog keja gde je leti postavljen pontonski most.