Hotel Lav

0

Za mnoge posetioce Beograda koji žele da više dana istražuju grad i okolinu, pronalazak mesta za prenoćište je jedna od prvih stvari na koje moraju da misle, kako bi posle relaksirano mogli da uživaju u lepotama grada. Na sreću, hoteli u Beogradu su brojni i nalaze se ravnomerno raspoređeni kako bi svako pronašao ono što mu najviše odgovara. Dosta često se traže beogradski hoteli u starom delu grada ili na obali reka, pa smo se mi potrudili da pronađemo mesto koje bi vam preporučili, a da se nalazi blizu reke Dunav i njegove obale, odakle možete organizovati neko interesantno krstarenje rekama, ali i gde se nalaze brojni lepi kafići i kafane u Zemunu. Mesto je opet dovoljno blizu starom jezgru Zemuna i Novom Beogradu, gde se nalaze popularni šoping centri, ali i Pupinovom mostu odakle se može preći na drugu obalu Dunava i istraživati Palilula, Zvezdara i Stari grad.

U pitanju je hotel Lav koji se nalazi u ulici Cara Dušana, čijim su otvaranjem hoteli Beograda dobili reprezentativan objekat na odličnoj lokaciji. Kao i spoljašnjost, i unutrašnjost odiše ukusom, a sve je opremljeno sa stilom i oplemenjeno sa dosta dekorativnog zelenila koje recepciju i prostor hotela čini vrlo privlačnim. Garni hotel Lav ima svoj besplatan parking, a raspolaže sa većim brojem soba različitih veličina sa sopstvenim toaletom. Sve sobe su klimatizovane i sa besplatnom Wi-Fi konekcijom i televizorima sa satelitskim kanalima. Treba napomenuti da su hotel posebno visoko ocenili parovi kojima se odmor za dvoje svideo. Enterijer je moderan, a kreveti jako udobni, pa ćete se ovde lepo odmoriti. Na raspolaganju su vam room servis, kao i usluge pranja i peglanja. U okviru hotela se nalazi i grill restoran “Dunavski Val”, pa možete boravak prilagoditi svojim potrebama, odnosno možete izabrati samo prenoćište, spavanje sa doručkom na principu “švedskog stola”, polupansion ili pun pansion. Ovde možete probati ukusna kuvana jela, ali treba naglasiti da je restoran specijalizovan za tradicionalni srpski roštilj, pa gosti ovde mogu uživati u izdašnim porcijama i sočnim zalogajima čuvenih domaćih specijaliteta sa roštilja. U okviru hotela se nalazi caffe bar koji je otvoren 24 časa sa velikim izborom domaćih i stranih pića.

U okviru Garden centra se mogu organizovati privatne proslave, poslovni ručkovi  i sastanci, tako da je hotel spremio veliki broj usluga koje može ponuditi gostima koji ovde mogu doći različitim povodima. Sve podatke o adresi, brojevima telefona, imejlu i ostale informacije možete pronaći na sajtu hotela Lav, a objave možete pratiti na Facebook strani.