Pivnica bar Krug2

0
5/5 - (5 votes)

Pivnica bar Krug2

Ako ste u potrazi za delom grada gde se možete malo rasteretiti i uživati, pogledajte šta vam preporučujemo. Bilo da ste sami ili u društvu porodice ili prijatelja, nije loše odlučiti se za Palilulu u delu ka centru grada. Ovde u Tašmajdanskom parku i okolini možete naći dosta mesta za predah i mini odmor za vikend. Tu su i sportski centar „Taš“, crkva Svetog Marka, ali i mnoga druga mesta gde se možete prepustiti uživanju. Ukoliko se odlučite za predah uz neko piće, u blizini se nalazi pivnica Krug2 gde se možete posvetiti okrepljenju i užitku.

Reč je kafe baru i pivnici „Krug2“ koja se nalazi na adresi Kraljice Marije 1. Kao i druge beogradske pivnice, odnosno barovi i ovde se nudi veliki izbor piva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, koktela i sl. U ponudi su vrhunske kafe, a terasa ispred pivnice je kao stvorena za uživanje u hrani i piću, opuštanje i razbibrigu. Postoji veliki broj mesta pošto se prostor ispred pivnice sastoji iz tri dela. Ovde zaista možete uživati u razgovoru sa dragim osobama dok uživate u hrani i piću.

Sa druge strane, enterijer je zaista vedro dekorisan, pa je i boravak unutra. čak i po lepom vremenu pravi užitak. Ovde možete takođe provesti zaista lepo vreme sa prijateljima dok se u pozadini čuju prijatni muzički tonovi. 

Pored velikog izbora pića ovde se služi i odlična hrana. Tu su ukusna svinjska rebarca, uštipci, krilca, burgeri i slična jela. Vikendom se organizuju žive svirke, pa se poseta može pretvoriti u odličan izlazak. Zabavu često upotpunjuje organizovanje raznih kvizova. Izuzetno prijatan ambijent kao i osoblje će učiniti da se lepo osećate i u dnevnim i u večernjim posetama ovog bara.

Ukoliko vam je potrebno više informacija i fotografija, možete posetiti Facebook stranicu Kruga2.

Šta posetiti u blizini…

Botanička bašta - raznobojna priroda, odmor u centru grada

Botanička bašta

Priroda i zelene površine ispresecane su stazama koje vas vode do raznih vrsta evropskih i egzotičnih biljaka na kojima su pločice sa botaničkim imenima.

Tašmajdan ime prelep pogled ka crkvi Sv. Marka

Tašmajdan

Pored osvetljenih šetališta i staza park obiluje i lepo uređenim travnatim površinama koje su preko cele godine lepo sređene i obogaćene cvećem i ukrasnim parkovskim žbunovima.

Spomenik kulture - Groblje oslobodilaca Beograda

Groblje oslobodilaca Beograda

Mesto je uređeno i sagrađeno povodom 10-ogodišnjice oslobođenja Beograda u II svetskom ratu.