Villa Mystique

0
5/5 - (8 votes)

Villa Mystique

Područje imeđu Topčidera, Košutnjaka i Hajd parka je oduvek bilo savršeno za boravak i mini odmor. Ceo kraj ima dosta šetališta, tu su parkovi, prelepe prirode koju okružuju poznate šume Beograda. U ovom kraju se nalaze popularni restorani, vinarije ali i čuveni muzeji u Beogradu, pa je logično da se ovde traži i prenoćište kako bi se moglo uživati i istraživati. Jedno od poznatijih mesta za smeštaj u Beogradu koji možete pronaći u blizini je Villa Mystique.

Vila ima u ponudi 12 soba i jedan apartman koji su savremeno opremljeni i lepo dizajnirani. Sve sobe su sa spostvenim kupatilom, kablovskom televizijom i klimatizovane su. WiFi je dostupan gostima, kao i mini bar. Možda se od smeštajnih kapaciteta ne očekuju su bazeni, ali ono što dodatno izdvaja vilu od sličnih objekata je upravo dvorišni bazen čiji je kapacitet 35 osoba. Tako da tokom toplih letnjih dana možete leškariti na ležaljkama i uživati u miru koji dominira ovim delom grada.

Restoran kapaciteta 20 osoba je osmišljen sa zidovima od opeke, drvenim elementima i kariranim stolnjacima. Ovo doprinosi odličnoj i specifičnoj atmosferi restorana. Doručak na bazi švedskog stola ima zdravi kutak, a kontinentalna kuhinja je očekivana u ovako prijatnom ambijentu.

Više fotografija, informacija o smeštaju, raspoloživim kapacitetima možete dobiti na zvaničnom web sajtu Villa Mystique, a objave na društvenim mrežama možete pratiti preko Facebook i Instagram naloga vile.

Šta posetiti u blizini…

Pogled na glavni ulaz u kuću kralja Petra I Karađorđevića

Kuća kralja Petra I Karađorđevića

Posle završetka Prvog svetskog rata i povratka kralja Petra I Karađorđevića u Beograd, potraženo je mirno mesto u kome bi stari kralj živeo, a izabrana je upravo ova vila.

Zabava Beograd - Javni akvariju i tropikarijum

Javni akvarijum i tropikarijum

Najveći tropikarijum i javni akvarijum u Srbiji i okolini koji daje priliku posetiocima da se upoznaju sa ranobojnim svetom biljaka i životinja iz različitih predela sveta.

Aleksandar Club Ski Staza

Ski klub Aleksandar je po mnogima mesto sa najboljim pogledu u gradu i definitivno je jedno od najatraktivnijih mesta za kafu, piće i predah.