Sunset caffe restoran

0
5/5 - (10 votes)

Sunset 1999 caffe restoran

Ada je jedno od najpopularnijih izletišta u Beogradu, ali i okolini grada. Mnogi Beograđani, posetioci, ali i turisti vole da provode slobodno vreme na ovom prelepom mestu u srcu grada. Pored šetnje i rekreacije, često  se ovde dolazi na jutarnju ili popodnevnu kafu, ručak ili odličan izlazak uveče sa prijateljima pošto je ovde tokom cele godine, od ujutru do ranih jutarnjih sati vrhunska zabava u Beogradu zagarantovana. Pored glavnog šetališta i na obali jednog od najlepših jezera u Beogradu nalaze se brojni atraktivni restorani i  kafići na Adi.

Sunset caffe restoran spada u grupu najpoznatijih ugostiteljskih objekata, kako na Adi, tako i u gradu, gde mnogi vole da provode dosta vremena. Kafići Beograda su poznati nadaleko, a jedan od naomiljenijih je polako i strpljivo gradio svoju reputaciju. To pokazuje i tradicija duža više od 20 godina koliko ovo divno mesto postoji na Adi. Od tada je dosta vremena prošlo, a Sunset se razvio od jednostavnog kafića sa letnjom baštom do jednog od najjačih restorana i klubova u gradu koji je postao sinonim za dobru zabavu.

Danas je u prelepoj prostranoj bašti ovog cafee restorana po lepom vremenu jako teško naći slobodno mesto. U hladu koji prave krošnje višedecenijskog drveća, ispijanje kafe ili ručak dok uživate u pogledu na jedno od najlepših jezera u gradu, izaziva pravi osećaj zadovoljstva.

Uz baštu se nalazi velika igralište na otvorenom gde najmlađi mogu da se igraju i uživaju u svom detinjstvu na velikom broju šarenih, penjalica, ljuljaški, tobogana i ostalih dečjih rekvizita. Unajmljene su čak i vaspitačice tako da mogu da uživaju i deca u igri, a stariji u ponudi restorana. Unutrašnjost objekta je pretpela malo promena od svojih početaka, pošto se insistira na specifičnom ambijentu i toploti koju je Sunset svojim gostima uvek pružao. Tu su stolovi i stolice od drveta koji su raspoređeni oko ognjišta, a rustični elementi i detalji kao i kamin daju poseban šarm.  

Restoran u ponudi ima internacionalnu kuhinju, pa se ovde može probati ogroman broj jela počev od domaćih i jela ispod sača, zatim raznih vrsta mesa koje se pripremaju na različite načine, preko ukusnih salata i jela za vegeterijance, do italijanskih jela,  bajkovitih i egzotičnih specijaliteta. Ljubazno osoblje će vam pomoći da probate nešto novo kako biste imali jedno potpuno novo iskustvo koga ćete se sećati dugo.

Noćni klub je postao priča za sebe, živim večernjim svirkama koje se organizuju svako veče sa različtim muzičkim bendovima, tako da se ovde stalno organizuju kvalitetne žurke. Ovde se mogu organizovati i proslave u privatnoj režiji tako da je ponuda ovog kompleksa postala vrlo raznovrsna i sveobuhvatna.

Svakako je mesto za preporuku, pa kada vas put nanese na ovaj pravac svratite u ovo lepo mesto, opustite se, zabavite i lepo provedite. Sunset se nalazi na makiškoj strani Ade, a više informacija možete videti na zvaničnom sajtu Sunset caffe restorana. Novosti i objave možete pratiti na Instagram profilu.

Šta posetiti u blizini…

Prelep detalj sa jezera - Ada Safari

Ada Safari

Oko najvećeg dela jezera postoji staza, pa ljubitelji prirode mogu uživati šetajući u svakom godišnjem dobu u prirodnim lepotama rezervata. Po jezeru, po kome klize najraznovrsnije vrste patki koje na prirodan način štite ribe, a mogu se videti i prelepi beli labudi.

Reka Sava - pogled na Savu sa Kalemegdana

Reka Sava

Na obe obale reke Sava postoje zanimljiva izletišta u blizini Beograda, razni tereni za ljubitelje sporta i rekreacije, ali nisu zaboravljeni ni ljubitelji sportova na vodi. Zbog toga je krstarenje Beogradom Savom pravo uživanje.

Beograd šoping - Ada Mall

Ada Mall

Ada Mall se nalazi baš preko puta Ade, pa bi jedan od načina kako da provedete lep vikend ili dan u Beogradu mogao da obuhvati obilazak Ade, a potom kupovina i uživanje u ovom luksuznom tržnom centru.