Restoran Cantina de Frida

0

Kada ste na stazi šetališta, od Kule Nebojša ka Savskoj promenadi, pored koga mirno teče reka Sava, koje je poznato i po tome da se povremeno organizuju čuvene manifestacije u Beogradu značajne za turizam Beograda verovatno ćete poželite da se malo odmorite i predahnete. Ako niste sigurni koji restorani Beograda u okolini imaju dobru uslugu, možete slobodno da se opustite, jer imamo preporuku za jedan lep restoran koji je odličan za posetu i izlazak pošto je bitan i za noćni život Beograda.

U pitanju je restoran Cantina de Frida, koji se nalazi u Beton hali, na adresi Karađorđeva broj 2-4, a čije ime se često pojavljuje kada se traže najbolji restorani u Beogradu. Restoran je fenomenalno dizajniran, tako da će vas odmah po ulasku zapljusnuti festival boja koje su karakteristične za Južnu Ameriku i Meksiko. Ubrzo ćete shvatiti da je restoran dobio ime po Fridi Kahlo, kultnoj meksičkoj umetnici. Kuvari prate vizuelni doživljaj restorana pa su na meniju uglavnom egzotična, strasna i maštovita jela sa prostora Srednje i Južne Amerike, posebno Meksika i Argentine, zatim Španije i Mediterana. Uglavnom su to razne vrste tapasa, odnosno vrsta obroka koje se jede između ručka i večere, a uz tapase se po pravilu piju vina. Vrhunska vina, šareni kokteli i živopisna pića će doprineti da se dodatno opusti atmosfera. Treba dodati i fenomenalan pogled na Savu, zelene površine na novobeogradskoj strani i ušće Save u Dunav su stvari koje ostavljaju impresivan utisak. Uveče svaki dan sem nedelje sviraju odlični bendovi koji čine da zabava u Beogradu bude na vrhunskom nivou što će izazvati veselost i razdraganost i sigurno za posledicu vaš ponovni dolazak u Cantina de Frida restoran.

Treba dodati da se iznad Beton hale nalazi veliki gradski parking, pa ne bi trebalo da imate puno problema sa parkiranjem, ukoliko se odlučite na dolazak sopstvenim automobilom. Fotografije restorana, kontakt, informacije o rezervacijama i ostale podatke možete pronaći na sajtu, Instagram i Facebook stranicama restorana Cantina de Frida.