Restoran Cantina de Frida

0
5/5 - (6 votes)

Restoran Cantina de Frida

Staza od Kule Nebojša ka Sava promenadi, pored koga mirno teče reka Sava, poznato je šetalište Beograda. Ovde se povremeno organizuju čuvene manifestacije u Beogradu značajne za turizam Beograda. Šetajući se ovuda verovatno ćete poželite da se malo odmorite i predahnete. Ako niste sigurni koji restorani Beograda u okolini imaju dobru uslugu, možete slobodno da se opustite. Imamo preporuku za jedan lep restoran koji je odličan za posetu i izlazak pošto je bitan i za noćni život Beograda. U pitanju je restoran Cantina de Frida, koji se nalazi u Beton hali, na adresi Karađorđeva broj 2-4.

 Ovo ime se često pojavljuje kada se traže najbolji restorani u Beogradu. Restoran je fenomenalno dizajniran, tako da će vas odmah po ulasku zapljusnuti festival boja koje su karakteristične za Južnu Ameriku i Meksiko. Ubrzo ćete shvatiti da je restoran dobio ime po Fridi Kahlo, kultnoj meksičkoj umetnici.

Kuvari prate vizuelni doživljaj restorana pa su na meniju uglavnom egzotična, strasna i maštovita jela sa prostora Srednje i Južne Amerike. Posebno su naglašeni poznati specijaliteti Meksika i Argentine, zatim Španije i Mediterana. Uglavnom su to razne vrste tapasa, odnosno vrsta obroka koje se jede između ručka i večere, a uz tapase se po pravilu piju vina. Vrhunska vina, šareni kokteli i živopisna pića će doprineti da se dodatno opusti atmosfera. Treba dodati i fenomenalan pogled na Savu i zelene površine na novobeogradskoj strani. Tu je i fenomelnalno ušće Save u Dunav, pa su ovo prelepi prizori koji ostavljaju impresivan utisak.

Uveče svaki dan sem nedelje sviraju odlični bendovi koji čine da zabava u Beogradu bude na vrhunskom nivou. Ovo izaziva veselost i razdraganost i sigurno za posledicu vaš ponovni dolazak u Cantina de Frida restoran.

Ukoliko se odlučite na dolazak sopstvenim automobilomne bi trebalo da imate puno problema sa parkiranjem. Iznad Beton hale se nalazi veliki gradski parking.

Fotografije restorana, kontakt, informacije o rezervacijama i ostale podatke možete pronaći na sajtu, Instagram i Facebook stranicama restorana Cantina de Frida.

Šta posetiti u blizini…

Reka Sava - pogled na Savu sa Kalemegdana

Reka Sava

Pravi poznavaoci reke bi rekli da je reka Sava potpuno drugačija od Dunava. Ali će svi reći i da je pravo uživanje provoditi vreme na dve dve reke u Beogradu.

Beogradska tvrđava - Zindan kapija

Beogradska tvrđava

Beogradska tvrđava  se smatra se jednom od najvećih tvrđava jugoistočne Evrope. Pretvorena je u muzej na otvorenom i prostor za kulturna dešavanja.

Kosančićev venac mnogi zovu beogradski Monmartr

Kosančićev venac

Ovaj kraj, koga mnogi nazivaju beogradski Monmartr, privući će brzo daleko veći broj posetilaca koji će moći da otkriju lepote ove prelepe ambijentalne celine.