Pivnica Crveni rak

0

Često smo posle napornih obaveza ili želje za opuštanjeme u potrazi za nekim prijatnim mestom gde se možemo malo opustiti i uživati u sitnim zadovoljstvima. Bilo da ste redovni posetioci ili ste u potrazi za lokacijom koju niste posetili beogradske pivnice su uvek dobar izbor. Ovoga puta predstavljamo prelepu pivnicu u čijoj neposrednoj blizini se nalazi Zemunski kej i protiče reka Dunav, a koja je značajna i za turizam u Beogradu, pošto se često preporučuje posetiocima koji su u potrazi sa skrivenim draguljima grada.

U pitanju je pivnica Crveni rak koja se nalazi u starom jezgru Zemuna i spada među gradske pivnice sa najdužom tradicijom pošto je već 20 godina na ugostiteljskoj sceni grada. Enterijerom dominira crvena boja po kojoj je i dobila svoje ime. Centralno mesto pivnice zauzima veliki šank sa puno barskih stolica,a na zidovima su  stare slike i satovi. Dodatnu toplinu čini peć u uglu pivnice.

Pored velike ponude piva domaćih i stranih proizvođača u karti pića možete naći i druga alkoholna i bezalkoholna pića. Ono što dodatno doprinosi velikoj popularnosti pivnice Crveni rak su razne svirke koje će vaš izlazak i zabavu produžiti do ranih jutarnjih časova. Uživajte uz rock ‘n roll, pop ili bluz muzici.

Crveni rak se nalazi se na adresi Beogradska 14 u Zemunu, a više informacija i fotografija o ovom odličnoj pivnici možete videti na Facebook i Instagram straniciama.