Hotel Skala

0

Jedan od najlepših delova grada koji mnogi rado i često obilaze je Zemun. Specifična atmosfera koja je prisutna, pogotovu oko starog jezgra grada privlači mnoge posetioce koji rado obilaze kulturno-istorijske spomenike, crkve, ali i restorane i kafane u Zemunu. Obzirom da su reka Dunav i novi pristan blizu, često se organuzuju ture u kojima se obilazi Beograd sa reka. Pošto Zemun jako doprinosi tome da se turizam u Beogradu razvija ravnomerno ovo uslovljava potrebu da se otvaraju novi hoteli van centra grada kako bi smeštaj u Beogradu imao bogatu i raznovrsnu ponudu.

Kada posle istraživanja Zemuna ili posle provoda poželite da se odmorite na više mesta se nalaze prijatni beogradski hoteli koji će vaš vikend odmor pretvoriti u nezaboravan doživljaj. Jedan od najlepših, sa idealnim položajem u jednoj od glavnih zemunskih ulica je hotel Skala. Nalazi se na početku Bežanijske ulice u blizini Madlenianuma, odnosno Glavne i Gospodske ulice ulice. Odmah po ulazu videćete raskošan ambijent koji pokazuje ležeran raskoš koji vlada u celom objektu. Skala ima 14 udobnih soba i to jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sa francuskim lažajem. Poseduje i 2 apartmana, kod kojih je dnevni boravak odvojen od spavaće sobe, a svaka soba i apartman imaju telefon, TV sa satelitskim programom, mini barom klimom i besplatnim Interenetom. U sklopu objekta se nalazi restoran čija sala sa oko 180 mesta je natkrivena lučnim konstrukcijama obloženim kamenom i opekom koji daje rustični ambijent. Restoran ima veliki izbor domaćih i internacionalnih specijaliteta. Hoteli u Beogradu uglavnom nemaju u svom sastavu piceriju, ali to je još jedna stvar koja Skalu razlikuje od ostalih. Picerija “Del Nonno” se nalazi u okviru hotela, a u njoj možete naći veliki izbor pica i ostalih italijanskih specijaliteta. Hoteli Beograda mogu biti ponosni da na ovako lepoj lokaciji imaju jedan reprezentativan objekat koji je na usluzi domaćim i stranim gostima.

Ukoliko želite da rezervišete smeštaj, dobijete više informacija ili pogledate galeriju sa fotografijama ovog divnog hotela posetite zvaničan sajt.