Galino beach bar

0
5/5 - (7 votes)

Galino beach bar

Odlazak na najpopularnija izletišta Beograda kao što je Ada Ciganlija uvek su praćena pozitivnom energijom. Na Adi, našem najposećenijem izletištu se sem uživanja u prirodi, sportskim terenima i klupama za odmor koji se nalaze pored šetališta, užitak mogu pružiti brojni restorani i kafići na Adi.

Kada su posećeni kafići sa obala Savskog jezera u pitanju, jedan od najpoznatijih je Galino beach bar, koji se nalazi na Makiškoj strani Ade u lokalu broj 8. Odmah uz šetalište oko jezera, na plaži i uz letnji lokal, se nalaze mesta gde možete sesti i uživati u svakom delu dana, od jutarnje kafe do noćnih osvežavajućih koktela. Tu su i ležaljke na koima možete leškariti dok se povremeno hladite u vodi. Iz cele bašte se pruža fenomenalan pogled na jedno od najlepših jezera u Beogradu.

U unutrašnjosti se nalazi lepo dizajnirani prostor u kome je prijatno sedeti, naročito po kišnim ili hladnim zimskim danima. Tu se nalaze udobne garniture u koje možete utonuti dok se osvežavate nekim ukusnim pićem. Dodatno, često se svirke gde nastupaju poznati muzičari, pa je ovde uzbudljiv izlazak i  zabava u Beogradu česta.

Kada kafići Beograda, imaju sve nabrojano, mi ih preporučujemo kako biste se se relaksirali i pokušali da skrenete misli i posvetili uživanju u životu. Više o Galino beach baru možete pogledati na Facebook i Instagram stranici.

Šta posetiti u blizini…

Reka Sava - pogled na Savu sa Kalemegdana

Reka Sava

Na obe obale reke Sava postoje zanimljiva izletišta u blizini Beograda, razni tereni za ljubitelje sporta i rekreacije, ali nisu zaboravljeni ni ljubitelji sportova na vodi. Zbog toga je krstarenje Beogradom Savom pravo uživanje.

Beograd šoping - Ada Mall

Ada Mall

Ada Mall se nalazi baš preko puta Ade, pa bi jedan od načina kako da provedete lep vikend ili dan u Beogradu mogao da obuhvati obilazak Ade, a potom kupovina i uživanje u ovom luksuznom tržnom centru.

Prelep detalj sa jezera - Ada Safari

Ada Safari

Oko najvećeg dela jezera postoji staza, pa ljubitelji prirode mogu uživati šetajući u svakom godišnjem dobu. Po jezeru, po kome klize najraznovrsnije vrste ptica, često se mogu videti i prelepi beli labudi.