Caffe Režiser

0

Kada se prave izleti i donosi odluka da se mini odmor u prirodi organizuje uglavnom se u obzir uzimaju lepota prirode, ali i opremljenost odgovarajućeg izletišta Beograda. Tu se prvenstveno misli na održavanje travnatnih površina, toalete, pristupačan parking, ali i postojanje ugostiteljskih objekata u kojima se možete tokom boravka u prirodi u svakom trenutku odmoriti i okrepiti, a koje beogradski restorani i kafići pružaju. Sve ovo ima Ada, jedno od najposećenijih izletišta koje se nalazi oko jednog od najvećih i najlepših jezera Beograda – Savskog jezera.

Ovde, sa divnim pogledom na jezero se nalazi i vrlo popularna kafeterija koji godinama, kao i ostali kafići na Adi sa tradicijom, dočekuje i gosti posetioce. U pitanju je Caffe Režiser koji se nalazi na novobeogradskoj obali jezera, a gde ćete se osećati prijatno, kao kod kuće. Nalazi se odmah pored staze za šetnju, a deo stolova i stolica se nalazi na šljunkovitoj plaži. Ovakav položaj omogućava posetiocima prelep pogled na jezero tokom cele godine kako bi mogli da se odmore i uživaju priliko ispijanja kafe ili pića. Tokom vrelih letnjih dana ovde se možete na miru rashlađivati i ponašati kao da ste na moru. Pored raznih vrsta kafa, sokova i pića, obavezno probajte i kolače koji su u ponudi da bi ste istinski uživali u vremenu provedenom na ovako lepom mestu sa još lepšim pogledom.

Više informacija o ovom lepom kafiću možete videte na zvaničnom sajtu, kao i Facebook i Instagram profilima Caffea Režiser.