Caffe Režiser

0
5/5 - (10 votes)

Caffe Režiser

Kada se prave izleti i donosi odluka da se mini odmor u prirodi organizuje uglavnom se u obzir uzimaju lepota prirode, ali i opremljenost odgovarajućeg izletišta Beograda. Tu se prvenstveno misli na održavanje travnatnih površina, toalete, pristupačan parking, ali i postojanje ugostiteljskih objekata u kojima se možete tokom boravka u prirodi u svakom trenutku odmoriti i okrepiti, a koje beogradski restorani i kafići pružaju. Sve ovo ima Ada, jedno od najposećenijih izletišta koje se nalazi oko jednog od najvećih i najlepših jezera Beograda – Savskog jezera.

Ovde, sa divnim pogledom na jezero se nalazi i vrlo popularna kafeterija koji godinama, kao i ostali kafići na Adi sa tradicijom, dočekuje i gosti posetioce. U pitanju je Caffe Režiser koji se nalazi na novobeogradskoj obali jezera, a gde ćete se osećati prijatno, kao kod kuće. Nalazi se odmah pored staze za šetnju, a deo stolova i stolica se nalazi na šljunkovitoj plaži. Ovakav položaj omogućava posetiocima prelep pogled na jezero tokom cele godine kako bi mogli da se odmore i uživaju priliko ispijanja kafe ili pića. Tokom vrelih letnjih dana ovde se možete na miru rashlađivati i ponašati kao da ste na moru. Pored raznih vrsta kafa, sokova i pića, obavezno probajte i kolače koji su u ponudi da bi ste istinski uživali u vremenu provedenom na ovako lepom mestu sa još lepšim pogledom.

Više informacija o ovom lepom kafiću možete videte na zvaničnom sajtu, kao i Facebook i Instagram profilima Caffea Režiser.

Šta posetiti u blizini…

Prelep detalj sa jezera - Ada Safari

Ada Safari

Oko najvećeg dela jezera postoji staza, pa ljubitelji prirode mogu uživati šetajući u svakom godišnjem dobu u prirodnim lepotama rezervata. Po jezeru, po kome klize najraznovrsnije vrste patki koje na prirodan način štite ribe, a mogu se videti i prelepi beli labudi.

Reka Sava - pogled na Savu sa Kalemegdana

Reka Sava

Na obe obale reke Sava postoje zanimljiva izletišta u blizini Beograda, razni tereni za ljubitelje sporta i rekreacije, ali nisu zaboravljeni ni ljubitelji sportova na vodi. Zbog toga je krstarenje Beogradom Savom pravo uživanje.

Trke konja na hipodromu

Hipodrom

Ako ste ljubitelj uzbuđenja koje  sportski događaji poput trka konja nude, ovde možete bez zadrške kladiti se, navijati, nervirati, radovati se, ali i samo uživati tribina, pošto je sem sporta, zabava u Beogradu na visokom mestu prioriteta hipodroma.