St. Mark’s Place

0
5/5 - (8 votes)

Restoran St. Mark’s Place

Kada posetite neki grad i poželite da osetite njegov karakter onda sedite u bašti nekog kafića ili restorana i posmatrate. Zbog zavidnog broja sunčanih dana restorani u Beogradu mahom imaju lepa i prijatna natkrivena mesta napolju. Restoran St. Mark’s Place i njegova lepa bašta nalazi se na platou Crkve Svetog Marka. Iako je lepa i udobna, dodatno ima i odličan pogled na jednu od najlepših pravoslavnih crkvi. A vidi se i jedan od najlepših parkova Beograda, Tašmajdan.

Podjednako je divan i enterijer restorana. NJegova elegancija i udobnost doprineće potpunom doživljaju. Udobno se smestite i uživajte u zvucima Beograda. Čućete škripu tramvaja po šinama, zvona crkve, žamor dečije igre i smeha, ali ako dobro oslušnete čućete i cvrkut ptica iz krošnji drveća u parku. Prava jedna simfonija.

Beogradski restorani se trude da svojim menijima i kartama pića ostave dobar ukus na svoje posetioce. St. Mark’s place ima ponudu koja će, potpuno smo sigurni, zadovoljiti sva vaša čula. Kada pogledate jelovnik i vidite punjeni svinjski fille sa gaudom, tiho pečena rebra u BBQ sosu, ćuretinu sa mlincima u gorgonzola sosu,  losos sa krančom od badema i slične specijalitete, možete biti u dilemi šta probati. Tu su i fenomenalne paste i pice, vegeterijanski meni i salate. Ako ne možete da se odlučite, tu je izuzetno prijatno osoblje koje će vam pomoći u izboru.

Karta pića je podjednako bogata, tako da smo sigurni da ćete biti zadovoljni što ste se odlučili za St. Mark’s Place. Ovo je mesto koje može biti jedno od omiljenih za porodični ručak, za kaficu u prolazu ili za odmor posle kupovine. Bez obzira da li ste iz Beograda ili dolazite u grad iz daleka ovo je mesto koje bi trebalo definitivno posetiti.Više informacija, fotografija i kontakte možete potražiti na sajtu, Facebook i Instagram stranicama restorana.

Šta posetiti u blizini…

Fontane Beograda - park Tasmajdan

Tašmajdan

Pored osvetljenih šetališta i staza park obiluje i lepo uređenim travnatim površinama koje su preko cele godine lepo sređene i obogaćene cvećem i ukrasnim parkovskim žbunovima.

Kulturna dobra Beograda - Stari dvor

Stari dvor

Jedno od najznačajnijih arhitektonskih ostvarenja s kraja XIX veka u Srbiji koje je proglašeno za spomenik kulture.

Botanička bašta - odmor u prirodi u samom centru grada predstavlja uživanje

Botanička bašta

Priroda i zelene površine ispresecane su stazama koje vas vode do raznih vrsta evropskih i egzotičnih biljaka na kojima su pločice sa botaničkim imenima.