Sportski centar Pinki

0
Oceni članak

Kada poželite da provedete kvalitetno vreme tokom nedelje ili vikendom, a vremenska prognoza vas razočara što je često u kasnu jesen i tokom zime, jedan od načina da se lepo provedete sa dosta zabave i rekreacije su sportski centri. Svi kojima nije daleko zapadni deo grada, odnosno Zemun, za zanimljiv sportski vikend ili rekreativni turizam, gde su bazeni centra avantura i zanimacija bazeni, preporučujemo jedno od najpopularnijih mesta za sport u Beogradu, čuveni sportski centar Pinki. Ime je dobio po narodnom heroju Jugoslavije Bošku Palkovljeviću Pinkiju.

Kada se pomenu bazeni u Beogradu, zatvoreni bazen sportskog centra Pinki je jedan od najstarijih i najpoznatijih. Dostupan je za rekreativno plivanje radnim danima od 17 do 19 časova, a vikendom od 10 do 14 časova, dok su u ostalim terminima su uglavnom škole plivanja. Kada poželite da se dodatno opustite u ponudi je i sauna koja će vam pomoći da se posle nje osetite poletnije. Iznajmiti se može i velika sala za mali fudbal, košarku koji ćete odigrati sa prijateljima, ali i borilačka, gimnastička i sala za balet. Prisustvo igraonice za decu u okviru sportskog centra vam može pomoći da zabavite najmlađe kako bi i oni doživeli još lepše trenutke. Više informacija i kontakt možete pronaći na zvaničnom sajtu sportskog centra Pinki.

A kada izađete iz Pinkija, ukoliko poželite da produžite lepo provedeno vreme sa porodicom i prijateljima, u blizni se nalaze brojni lepi restorani i čuvene stare kafane u Zemunu gde ćete moći da nastavite sa provodom do kasno u noć. Ukoliko vas vreme posluži možete prošetati Zemunskim parkom koji se nalazi pored Pinkija ili otići do Gardoša i Zemunskog keja i uživati u šetnji i lepotama Zemuna.