Restoran Mali raj

0
5/5 - (8 votes)

Restoran Mali raj

Dok obilazite izletišta Beograda na levoj obali Dunava, verovatno ćete poželeti da svratite u neki lep restoran kako biste lepo proveden dan ili vikend završili na idealan način. U ovom kraju na putu ka Pančevu se nalazi jedno zaista lepo mesto koje bismo izdvojili i preporučili za obrok i mini odmor u Beogradu, pošto ovde možete naći i udoban smeštaj.

Radi se o vrlo restoranu Mali raj, popularnom i nadaleko čuvenom objektu, koji beogradski restorani sa ponosom ističu. Odmah po dolasku primetićete veliki parking i drugačiju atmosferu, prostrane i uredno pokošene zelene travnate površine po kojima je raspoređeno raznobojno cveće i ukrasno bilje.

Kamena staza vas vodi, pogotovu po toplim danima, kroz rascvetalu vegetaciju do bašte koja se nalazi u hladu. Čim sednete primetićete da ste već zaboravili na užurbanost, gužvu i buku i da se nalazite u pravom malom raju. Ljubazno osoblje će vam pomoći priliko razgledanja jelovnika koji je zaista bogat, pa nije loše zatražiti savet.

Tu su razni sirevi, kajmak, pršute, supe, paste, pite salate, jela sa roštilja, pečenja ispod sača, ribe i specijaliteti kuće. Kada vam donesu porudžbinu primetićete da je izdašna i lepo dekorisana. Karta pića kao i jelovnik sadrži veliki broj vina, piva, stranih i domaćih pića u kojima možete potpuno uživati. Cene hrane i pića su pristupačne, a kvalitet usluge je odličan.

Postoji i dečje igralište, možete se opustiti i popiti koju više pošto je ovde moguće dobiti komforno prenoćište u Beogradu. Na raspolaganju je 7 soba i 3 bungalova koji su klimatizovani, imaju mini bar, televizor i Internet. Buđenje uz zvuke prirode u čistoj posteljini će vam sigurno prijati, pa ćete sigurno ponovo doći, ali i nastaviti da istražujete ovaj deo Beograda.

Ukoliko vas interesuje lokacija, mogućnoste rezervacija, kontakt podaci ili želite da dobijete više informacija posetite sajt, ali i Instagram i Facebook stranice restorana Mali raj.

Šta posetiti u blizini…

Kanal Sibnica - prelepa priroda Beograda

Sibnica

Prilaz kanalu je dobar sa obe obale, a ceo prizor ulepšavaju česti manje šume Beograda, uglavnom topole i vrbe koje se nalaze pored Sibnice.

Priroda Beograd - Bara Reva

Reva

Ovde se prostire jedan veliki šumski pojas površine oko 100 hektara pored koga se nalaze dve vodene površine gde u potpuno prirodnim uslovima živi veliki broj biljaka i životinja.

Reke Beograda - reka Tamis

Tamiš

Na obalama ima dosta lepih mesta za pecanje, a pošto ima dosta šumskih pojaseva, uglavnom topola i vrba, kao i travnatih površina, moguće je kampovanje i duži odmor u prirodi.