Queen bazeni

0
5/5 - (10 votes)

Queen bazeni

Obično, kada se poželi odmor za vikend u Beogradu se vrši pretraga popularnih izletišta u okolini Beograda kako bi se na kvalitetan način provelo slobodno vreme. Međutim, kada želite malo da promenite rutinu i da se osvežite na nekom izuzetno lepom i uređenom mestu sa bazenom, možete se odlučiti za popularne klubove koji se nalaze u okolini, čiji bazeni su na raspolaganju tokom sezone, a poseduju restorane pa čak i smeštaj u Beogradu za svoje goste. Upravo jedan takav poznat kompleks možete pronaći u mestu Dobanovci na teritoriji opštine Surčin. U pitanju su poznati Queen bazeni koji svojim posetiocima nude pregršt lepih stvari.

Odmah po dolasku na kompleks Queen videćete veliki parking, takoda sa mestom za automobil nećete imati problema. Po ulasku ćete videti da centralno mesto kupališta zauzima veliki bazen oko koga se većina posetilaca koncentriše tokom toplih letnjih dana.  Oko bazena je raspoređen veliki broj ležaljki sa suncobranima kako biste mogli da se opustite na način koji vama odgovara, bilo da leškarite, čitate neku zanimljivu knjigu, gledate interesantne stvari na mobilnom telefonu ili uživate u ćaskanju sa porodicom i prijateljima.

Oko bazena se nalaze velik travnate površine koje su uredne i održavane i sa dosta ukrasnog bilja i cveća kako bi vam bilo što prijatnije na Queen bazenima.

Pored bazena se nalazi i etno restoran gde možete svratiti na ručak i u bašti koja se nalazi u hladu probati razne ukusne specijalitete koji su na meniju i hladnom piću. Posebno se ovde nudi mogućnost organizovanja nezaboravnih porodičnih i poslovnih proslava pored bazena.

Ukoliko vam se ovde toliko svidi u kompleks Queen pa poželite da ostanete duže i prenoćite, sa oduševljenjem ćete dočekati vest da hoteli u Beogradu ovde imaju predstavnika koji u svojoj ponudi ima udoban smeštaj, a možete da birate da li ćete hotelsku sobu ili bungalov. Šta god da izaberete nećete se pokajati, a ovde se možete baš lepo odmoriti.

Više informacija o ovom lepom kompleksu možete pogledati na zvaničnom sajtu, a novosti i objave možete pratiti na Facebook grupi i Instagram profilu Queen bazena.

Šta posetiti u blizini…

Bojcinska suma u Surcinu

Bojčinska šuma

Kroz Bojčinsku šumu prolazi više neuređenih staza, ali postoje i trim i biciklističke staze. Osim u sportskim aktivnostima, pravo je zadovoljstvo šetnja Bojčinskom šumom koja je pogodna za pravi mali odmor u Beogradu.

Muzej vazduhoplovstva Surčin

Muzej vazduhoplovstva

Muzeji u Beogradu imaju u Surčinu jedan prelep muzej, ali usamljen i zapostavljen od strane posetilaca. U pitanju je Muzej vazduhoplovstva. I sama građevina je proglašena za spomenik kulture.

Ribolov Beograd - Tvrdenjaca, Surcin

Jezero Tvrdenjava

U pitanju je jezero Tvrdenjava koje se nalazi u Surčinu. Moramo odmah naglasiti da jezero trenutno ne služi za plivanje zbog relativno male dubine. Jezero je u obliku znaka pitanja ili potkovice.