Kengur Resort

0

Po vrelim letnjim danima kada većina ljudi traži trenutke za odmor, a đaci i studenti su slobodni od svojih obaveza po gradu i okolini se traže prijatna mesta gde se možemo skloniti od vreline i potražiti spas u i oko vode. Ovakvih mesta nema puno u Beogradu, pa je potrebno uložiti malo napora i saznati koja su sve atraktivna mesta sa bazenima lako dostupna.

Jedno od poznatih mesta koja u svom sastavu ima otvorene bazene, restoran, igraonicu za decu, ali i mesto za prenoćište je Kengur Resort i nalazi se u Zemunu, tačnije naselju Altina. Ono što je popularno i najviše privlači posetioce su otvoreni bazeni u kojima se kao posebna zanimljivost ističu dva otvorena šanka sa velikim izborom osvežavajućih pića koja zovu na zabavu, ali deo sa fast food-om, sladoledim i grickalicama koji su interesantni najmlađima. Sem ovoga, najmlađima je na raspolaganju i igraonica sa 3D kavezom, tobogani, penjalice, ljuljaške i mnoge druge igrice koje služe za razonodu dece.

U okviru kompleksa se nalazi i prelepi restoran čija jedan deo gleda na bazene u kome su nacionalni specijaliteti jela koja se preporučuju gostima. Tu su i kuvana jela, ali i dobra domaća vina uz koje gosti rado uživaju. Restoran ima 150 mesta u Sali i oko 150 mesta na terasi tako da je ovde moguće organizovati razne svečanosti od venčanja, rođendana do poslovnih banketa. Oko bazena se nalazi 12 bungalova i VIP loža, ali i sobe tako da je ovde moguć i smeštaj. Kompleks ima u svojoj ponudi 7 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem i jednu sobu u koju se može smestiti najviše 6 osoba.

Ovo mesto je zaista stvoreno za odmor i relaksaciju, a ukoliko želite da saznate više ili izvršite rezervaciju možete posetiti web sajt, Facebook ili Instagram stranicu  Kengur Resort-a.