Kengur Resort

0
5/5 - (16 votes)

Kengur Resort

Po vrelim letnjim danima kada većina ljudi traži trenutke za odmor, a đaci i studenti su slobodni od svojih obaveza po gradu i okolini se traže prijatna mesta gde se možemo skloniti od vreline i potražiti spas u i oko vode. Ovakvih mesta nema puno u Beogradu, pa je potrebno uložiti malo napora i saznati koja su sve atraktivna mesta sa bazenima lako dostupna. Jedno od poznatih mesta koja u svom sastavu ima otvorene bazene, restoran, igraonicu za decu, ali i mesto za prenoćište je Kengur Resort.

Nalazi se u Zemunu, tačnije naselju Altina. Ono što je popularno i najviše privlači posetioce su otvoreni bazeni u kojima se kao posebna zanimljivost ističu dva otvorena šanka sa velikim izborom osvežavajućih pića koja zovu na zabavu, ali deo sa fast food-om, sladoledim i grickalicama koji su interesantni najmlađima. Sem ovoga, najmlađima je na raspolaganju i igraonica sa 3D kavezom, tobogani, penjalice, ljuljaške i mnoge druge igrice koje služe za razonodu dece.

U okviru kompleksa se nalazi i prelepi restoran čija jedan deo gleda na bazene u kome su nacionalni specijaliteti jela koja se preporučuju gostima. Tu su i kuvana jela, ali i dobra domaća vina uz koje gosti rado uživaju. Restoran ima 150 mesta u Sali i oko 150 mesta na terasi tako da je ovde moguće organizovati razne svečanosti od venčanja, rođendana do poslovnih banketa. Oko bazena se nalazi 12 bungalova i VIP loža, ali i sobe tako da je ovde moguć i smeštaj. Kompleks ima u svojoj ponudi 7 dvokrevetnih soba sa francuskim ležajem i jednu sobu u koju se može smestiti najviše 6 osoba.

Ovo mesto je zaista stvoreno za odmor i relaksaciju, a ukoliko želite da saznate više ili izvršite rezervaciju možete posetiti web sajt, Facebook ili Instagram stranicu  Kengur Resort-a.

Šta posetiti u blizini…

Arheološko nalazište Vinča je pored Dunava na teritoriji Grocke.

Reka Dunav

Ljubitelji reke mogu uvek naći mesto za piknik ili odmor za dvoje na ovoj reci jer Dunav stvarno obiluje mestima koja se mogu posetiti. Krstarenje Dunavom  je najlepši način da to uradite.

Gardoš kula je deo starog jezgra Zemuna.

Gardoš kula

Cela oblast oko kule je popularno šetelište dosta omiljeno i poznato. Klupice, restoran i travnate površine na platou pored kule su samo dodatak za potpuno uživanje u pogledu i prirodi na ovom mestu.

Zemunski kej je jedno od najlepših šetališta u Beogradu

Zemunski kej

Kej počinje u podnožju brda Gardoš i pruža se nizvodno desnom obalom Dunava u dužini od oko 2,5 kilometara. Ljubitelji šetnje uživaće u divnom pogledu na Dunav.