Hotel Royal

0
Oceni članak

Kada je lepo vreme a obaveze dozvoljavaju, mnogi od nas krenu da obilaze izletišta u okolini Beograda kako bi se lepo proveli. Ako se odlučite da upoznate malo bolje Obrenovac trebalo bi da znate da je ovo prelepa oblast gde se nalaze mnoga zanimljiva mesta za obilazak. Ponuda mesta u prirodi poput Zabrana, Zabrežja, Jozića kolibe, Baričke ade, restorana pored obale gde reka Sava tiho teče, ali i znamenitosti Obrenovca je vrlo bogata. Zbog ovoga je potreban pun vikend u Beogradu ili nekoliko dana kako bi se uživalo u svim lepotama Obrenovca i okoline, a kako mnogi nemaju vikendice ovde, nije loše naći neki smeštaj u Beogradu koji hoteli u Obrenovcu nude. Iako ih ima u manjem broju ipak hoteli Beograda ovde imaju predstavnike koje je potrebno pomenuti.

Hotel Royal je jedan od najboljih hotela u Obrenovcu, a iako je blizu centra i glavnog parka, ipak se nalazi u mirnom kraju gde je mir preko potreban za udoban odmor.  Kao i drugi beogradski hoteli koji drže do svoje reputacije imaju u ponudi više vrsta soba različitih struktura od jednokrevetnih do četvorokrevetnih. Sve sobe su klimatizovane, imaju mini bar, LED televizor, sef, besplatan Internet i imaju udobne krevete tako da se ovde možete lepo odmoriti i okrepiti. Hotel ima na raspolaganju i bar koji je fantastično dizajniran, a gde tokom celog dana i tokom večeri možete svratiti na kafu ili piće. Restoran hotela je takođe smešten u orijatnom ambijentu, a poseduje veliki izbor hrane koja je servirana na principu švedskog stola. Pored svega nabrojanog treba istaći da hotel poseduje i parking za goste.

Kako biste proverili raspoloživost soba i izvršili rezervacije, dobili više informacija o hotelu ili pogledali galeriju fotografija posetite zvaničan sajt, a novosti i objave možete pratiti na Facebook i Instagram stranama hotel Royal. Treba napomenutu da Royal poseduje još jedan hotel u mestu Stubline u blizini.