Hotel M

0

Obilazeći lepote grada posetioci često imaju problem da nađu kvalitetan smeštaj u Beogradu kako bi svoj mini odmor proveli na najbolji način. Beogradski hoteli su uglavnom locirani u centru grada gde postoji izražen problem sa bukom, zagađenjem i nedostatkom parking mesta. Zato bi mi iskoristili priliku da predstavimo jedan lep objekat koji se nalazi na teritoriji centralne gradske opštine Voždovac, a koji se nalazi u okruženju prelepe šume Beograda kakva je Bajfordova (Banjička) šuma. Da okolina bude još upečatljivija u blizini protiče i Banjički potok koji se savršeno uklapa u mir, tišinu i prirodno okruženje oko hotela.

Prostran parking prostor koji je pod nadzorom je prvo sa čim se susretnete kada ovde dođete. Ljubazno osoblje i ekskluzivna recepcija će vam odamh staviti do znanja da se ovde možete osećati prijatno kao kod svoje kuće. Hotel M ima 180 izuzetno moderno uređenih prostranih soba čiju udobnost hvale mnogi gosti. Sobe su opremljene LED televizorima sa satelitskim i kablovskim programima, besplatnim Internetom, telefonom, mini barom i radnim stolom što je idealno za poslovne ljude, ali i posetioce koji posle obilaska grada žele da se lepo odmore.

Ovde se mogu održavati kongresi, prezentacije, seminari, konferencije i obuke pošto hotel ima kongresne sale, sale za sastanke i svu modernu neophodnu tehniku za održavanje ovakvih poslovnih okupljanja. sa Hotel M se može pohvaliti i izvrstnim restoranom kakav hoteli sličnih karakteristika nemaju uvek u ponudi. Ovde se serviraju na najvišem mogućem nivou specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje koji gosti ocenjuju najvišim ocenama, pa vam ga i mi srdačno preporučujemo. Ovako atraktivni restorani su ujedno vrlo privlačni za organizovanje svadbi, venčanja, rođendana i sličnih porodičnih okupljanja. Hotel poseduje i letnju baštu gde možete na miru uživati u zelenilu koje vas okružuje.

Mnogi hoteli Beograda bi voleli da se nalaze u ovakvom lepom prirodnom okruženju, u čijoj neposrednoj blizini se nalazi i sportski centar Banjica, a da su opet locirani pored jedna od glavnih saobraćajnica u gradu koji je odlično povezan sa centrom. Ukoliko želite da saznate više o hotelu, izvršite rezervaciju, pogledate galeriju fotografija posetite zvaničan sajt, Facebook i Instagram strane ili You Tube kanal hotela M.