Aqua park Vidik

0

Uobičajeni ritam života koji donosi svakodnevnica, često zna po toplim letnjim danima da malo uspori i da doprinese želji za promenom. Počinjemo da razmišljamo da li se gradski sportski centri i bazeni koje posećujemo mogu zameniti sličnim sadržajima u okolini grada. Na sreću, izbora za zabavu,  jednodnevni izlet ili  odmor za vikend ima dosta, tako da nemamo problem da vam pomognemo u odabiru lepih mesta. Ovo naročito pošto su razbibriga i sport u Beogradu su uvek na visokom mestu prioriteta većine. Ako vam prija vožnja i put ka Lazarevcu onda vam predlažemo da svratite u Aqua park Vidik i tamo provedete lepo vreme. Ibarska magistrala koju ćete verovatno izabrati kao rutu je poznata po tome da su uz put najbolji restorani u Beogradu, ali imajte u vidu da sam akva park ima u ponudi odličan hotel sa restoranom.

Akva park se nalazi na adresi 1300 Kaplara 144, koju ćete pronaći, nakon par minuta vožnje, kada krenete regionalnim putem od Lazarevca ka Aranđelovcu. Ono što prvo upadne u oči prilikom dolaska je veliki parking koji će vam omogućiti da svoj automobil, ukoliko dolazite kolima, ostavite bezbedno na parkingu. Pošto uđete u akva park i zauzmete ležaljke i suncobran dočekaće vas drugo prijatno iznenađenje koje se ne sreće često, a to je da se ležaljke i suncobrani ne naplaćuju dodatno. Sam kompleks je smešten na uzvišenju, što objašnjava termin Vidik u nazivu akva parka, odakle se pruže prelep pogled ka Lazarevcu. Kada se osvežite u bazeni u spustite toboganima par puta počeće lepa zabava u Beogradu zbog koje ćete zaboravićete na sve obaveze i probleme. Bazen za najmlađe koji se dodatno greje kako bi bio idealan za dečje vodene igrice, a tu je i park za decu sa toboganima i ljuljaškama i dva stola za stoni fudbal. Na bazenima se nalaze tri kafića, tako da se lako možete osvežiti pićem i iz bazena. Obezbeđen je i restoran brze hrane kao i kiosk sa novinama i grickalicama, tako da se može reći da se prilikom projektovanja akva parka prvenstveno  mislilo o kvalitetnoj usluzi koja će biti isključivo za uživanje i odmor posetilaca. Treba napomenuti da tokom vrelih letnjih noći akva park “Vidik” nudi i mogućnost noćnog kupanja.

Kompleks poseduje i zatvorene bazene, tako da je ukupan broj bazena akva parka 7 bazena, koji vam omogućavaju kupanje tokom cele godine. U ponudi je i 8 jacuzzi kada, welness centar sa masažama, saunom i hidromasažnom kadom. U okviru objekta postoji restoran koji takođe ima prelep pogled, a raspolaže sa oko 100 mesta za goste, možemo reći da nećete pogrešiti i da ćete u prijatnom ambijentu uživati uz specijalitete domaće kuhinje po izuzetno povoljnim cenama. Ovde ne morate da brinete čak ni o prenoćištu, pošto su puštanjem u rad ovog atraktivnog kompleksa hoteli u Beogradu su dobili nove smeštajne kapacitete. Hotel ima 24 luksuzno opremljene sobe, od kojih svaka ima kupatilo, internet vezom i telefon, a rashlađivanje po toplima danima je rešeno centralnom klimom. U sklopu hotela postoji i kongresni centar kapaciteta 100 mesta sa kompletnom opremom tako da se mogu održavati  seminari, prezentacije i konferencije. Kompleks poseduje i manju konferencijsku salu sa 30 mesta.

Mi vam ovo mesto od srca preporučujemo, a više informacija možete naći na sajtu kompleksa gde postoji kontakt formular, kao i brojevi telefona, a objave i novosti možete pratiti na Instagram i Facebook nalozima Aqua parka Vidik.