Zabavni park Starland

0
Oceni članak

Iako vam se možda čini da se interesantni izleti organizuju isključivo na otvorenom, može vas iznenaditi  da se i po lošem vremenu svi mogu vrlo lepo zabaviti u zatvorenom prostoru. Kada je zabava u Beogradu u pitanju, iako ne postoje baš bezgranične mogućnosti, ipak postoji veliki izbor mesta na kojima se možete lepo provesti po kiši ili snegu. Jedno od najreprezentativnijih mesta za zabavu koje postaje sve bitnije i za turizam Beograda je zabavni park Starland koji se nalazi na Beogradskom sajmu, u halama 7, 8 i 9.

Starland je najveći zabavni park na Balkanu i namenjen je beskrajnoj igri, zabavi i uživanju posetilaca svih uzrasta. Ceo kompleks je podeljen halama na zone u kojima se mogu igrati npr. deca do 10 godina, u drugom delu mlađi tinejdžeri, a u trećem stariji tinejdžeri i odrasli. Iako je akcenat na mlađima, ovde se i stariji mogu lepo razonoditi, ali i radovati dok gledaju kako su svi okolo razdragani i veseli. Starland ima 4 osmišljene i dizajnirane igraonice za decu, gde se mogu voziti vozićem kroz predele čija je granica mašta, spuštati toboganima u bazene prepune šarenim loptama, skakati na trambolinama, gubiti u lavirintu i praviti sopstvene kreativne igrice na pravoj peščanoj plaži. Postoji i deo gde na najlepšim igračkama mogu naučiti o životu u gradu uz automobilčiće, ulice, semafore, ali i razni drugi rekviziti gde mogu uvežbavati motoriku. Za malo starije postoji deo gde se mogu zabaviti na preko 300 arkadnih mašina (igrice sa automata) gde možete uživati u 3D Counter Strike-u, brojnim igrama sa vožnjama, egzibicijama koje uključuju basket, ragbi, kuglanje, ali i aparatima za pikado, stoni hokej i fudbal, bilijar. Tu je i Sony Playstation, ali i bokerski malj koji se često viđa u zabavnim parkovima, ali i popularna kruška gde se može pokazati jačina udarca. Više drugara i prijatelja ili porodice mogu se provoditi lepo u sudaračima, ali i potražiti malo više drame u spravi koja se zove Rolling car, a koji se okreće za 360 stepeni. Zabavu i uzbuđenje može doživeti i cela porodica ili veće društvo u VR centru, pošto je u pitanju najmodernija zona sa virtuelnom realnošću. Ovde možete da uživate u vožnjama, da se skijate, borite sa čudovištima, vozite roller coaster, letite kao orao i doživite novo i neponovljivo iskustvo kada zakoračite u potpuno nov svet fantazija i pustolovina.

Kada poželite da se malo osvežite i odmorite od čarolija koje ostavljaju bez daha, ovde kafići Beograda imaju dva svoja objekta, u izdvojenom prostoru, gde imate bogatu ponudu jela ili pića. Stolovi su uglavnom za 4 osobe pa se ovde može odmoriti u isto vreme i veće društvo. Ovde postoji i mogućnost organizovanja rođendana za decu do 15 godina, a u zavisnosti od uzrasta paket omogućava gostima i slavljeniku zakup rođendaonice i kafića, muzičku binu, usluge profesionalnih animatora i konobara. Ostali deo paketa se razlikuje u odnosu na uzrast dece, pa je za najtačnije informacije najbolje kontaktirati direktno Starland.

Za korišćenje igrica u zabavnom parku postoji više mogućnosti od plaćanja dnevnih karti, VIP kartica ili žetona, a kako biste videli šta vam se najviše isplati, dobro bi bilo konsultovati osoblje Starlanda na mestu gde se kupuju karte. Starland radi svaki dan od 10 časova do 22 časa, a za sve posetioce Starlanda parking u Beogradu, koji se nalazi na Sajmu je besplatan. Za više informacija o ovom velikom zabavnom parku, fotografija, video snimaka i objava možete posetiti Facebook i Instagram stranicame. Pored Sajma protiče reka Sava, a šetalištem uz reku možete prošetati do Ade ili Beograda na vodi ili gde vas već uzbuđenje posle posete Starland-u ponese.