Villa Panorama

0
4.8/5 - (6 votes)

Hotel Villa Panorama

Želja za odmorom i predahom od užurbanog života se javlja skoro svakodnevno. Jedan od načina da se malo opustimo je obilazak i poseta izletišta u blizini Beograda, gde možemo provesti popodne ili vikend. Često to nije dovoljno pa požeilomo da ovo produžimo u mini odmor i pronađemo neko mesto smeštaj i udobno prenoćište u Beogradu, koje okružuje divna priroda Beograda i koje ima prelep pogled.

Da ne biste gubili vreme pretražujući stranice i stranice Internet-a, pomoći ćemo preporučujući jednu lepu vilu koja pruža sve uslove za porodični, poslovni ili odmor za dvoje ima očaravajući pogled na prirodu i šume u Beogradu, pogotovu Avalu i ceo južni deo grada. U pitanju je Villa Panorama koja se nalazi na Vidikovcu, na teritoriji opštine Rakovica čiji apartmani u Beogradu su nadaleko poznati.

Enterijer je u potpunosti u skladu sa okolinom pa preovlađuje kombinacija prirodnog kamena i drveta uz predivan pogled na panoramu grada.  Villa ima 32 jedinice smeštajnih kapaciteta različitih površina i struktura kako bi svim gostima mogli da izađu u susret. U pitanju su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, kao i porodične sobe.

Spavanje u udobnim sobama je praćeno uslugom doručka, koji se služi od 7 do 10 časova pre podne, a moguće je rezervisati i pun pansion koji uključuje ručak i večeru. Villa Panorama ima i Caffe & Loby Bar sa letnjom baštom gde se možete potpuno opustiti sami ili u društvu i uživati u kafi ili nekom piću, a postoji i gift shop ukoliko ne želite da provodite previše vremena u biranju poklona za drage osobe.

Gostima je na raspolaganju besplatan parking i Internet, kao i recepcija. Od dodatnih usluga imate na raspolaganju mogućnost pranja, peglanja i hemijskog čišćenja odeće, usluge kopiranja, skeniranja, korišćenja faks aparata, ali i organizovanja transporta od i do aerodroma i sl.

Postoji mogućnost i organizovanja turističkih usluga kao što su razgledanje grada, pešačke ture. Mnogi iz inostranstva, ali i Srbije dolaze ovde pošto je razvijen i dentalni turizam u Beogradu, u saradnji sa poznatom gradskom stomatološkom ordinacijom.

Više informacija, kontakt, fotografije možete pogledati na sajtu, Instagram i Facebook stranicama Ville Panorama.

Šta posetiti u blizini…

Planina Avala - Toranj na Avali

Avala

Ova planina je vrlo prepoznatljiva znamenitost Beograda i Srbije. Avala je vrlo atraktivno mesto za jednodnevne izlete i jedno od najpopularnijih izletišta u okolini Beograda.

Čuveni manastir Beograda u Rakovici.

Manastir Rakovica

Ovaj manastir se da je nastao u XVI veku, ali se o tačnim godinama samo pretpostavlja. Iz arhitektonskog ugla, stil gradnje je bliži moravskoj školi.

Jesen u Košutnjaku

Košutnjak

Ime je najverovatnije dobila po velikom broju košuta koji su nekada nastanjivale ovaj deo grada. Jedno od najpopularnijih izletišta Beograda može vam poslužiti za odmor za vikend.