Villa Akacija

0
Oceni članak

Beograd sa okolinom ima mnogo zanimljivih mesta, pa je su za upoznavanje i obilazak svih atrakcija potrebni dani i sedmice. Gosti Beograda, ali ponekad i stanovnici imaju potrebu da prilikom istraživanja grada nađu komforno prenoćište koje će im poslužiti kao baza odakle će planirati i realizovati svoje avanture. Dok tražite kvalitetan smeštaj u Beogradu, pročitajte i ovaj tekst koji će vam skrenuti pažnju na jedan lep smaštajni kapacitet koji se nalazi na idealnoj lokaciji.

U pitanju je Villa Akacija koja se nalazi u Zemunu na adresi Trg Branka Radičevića 2, odmah ispod Gardoša, jednog lepog dela Zemuna koji na vrhu istoimenog brda ima prelepu Milenijumsku kulu sa koje se pruža fenomenalan pogled na Zemun i Dunav. Ovo je zapravo staro jezgro grada, odnosno Zemuna koja predstavlja kulturno-istorijsku celinu od velikog značaja koju čine brojne stare kuće, zgrade, crkve, manastiri, od kojih su mnogi spomenici kulture pa će vam okolina biti prijatna i zanimljiva za razgledanje.

U ponudi Villa Akacije su prelepi apartmani u Beogradu koje imaju vrlo atraktivne enterijere, ručno izrađen nameštaj, komforne francuske ležajeve ili krevete. Prostrane sobe sa radnim stolovima i odvojenim boravkom i toaletima su izuzetni kao mesto za boravak u Zemunu. Posedno je dobro ocenjen od korisnika kao ekskluzivno mesto idealno za odmor za dvoje. U ponudi je 5 soba sa specifičnim osvetljenjem koji će, zejadno sa udobnim krevetom, napraviti idealan ambijent za jedan pravi mini odmor koji će vas potpuno okrepiti. Sve sobe imaju kablovski i bežični internet, LCD TV sa preko 100 kanala, klimu, mini bar, telefon i još dosta usluga koje možete zahtevati. Ukoliko vam zatreba prevoz, brza pošta, medicinske usluge, iznajmljivanje automobile, hemijsko čišćenje ili neka slična usluga slobodno se obratite osoblju na recepciji, učiniće sve što mogu da vam izađu u susret i pomognu. Villa Akacija ima u svom sastavu i salu kapaciteta do 35 mesta koja je potpuno tehnički opremljena i gde možete organizovati poslovne sastanke, prezentacije, konferencije, seminare i slično.

Za više informacija, kontakt podatke i fotografije soba, sale i vile posetite zvaničan web sajt Villa Akacija, a najnovije fotografije i vesti možete pratiti na Facebook i Instagram stranama.