Vila Vertigo

0
Oceni članak

Kada ste se uželite mira i tišine koje vam nude okrepljujući odmor u prirodi i prenoćište van centra grada, možete potražiti poznata i visoko ocenjena mesta koja u svojoj blizini imaju popularna beogradska izletišta. Ovaj spoj komfornih mesta za odmor i blizina prirode, jako je na ceni i potrebno je vreme pronaći ih. Iako je ponuda na prvi pogled vrlo bogata, trebalo bi pažljivo birati mesta koja nude kvalitetan smeštaj u Beogradu, kako ne bi bilo neprijatnih iznenađenja.

Jedno od mesta koje se nalazi na savršenoj lokaciji, na teritoriji opštine Čukarica, a u čijoj neposrednoj blizini se nalaze i poznate park šume, jezera i izletišta opština Rakovice, Voždovca i Barajeva je Vila Vertigo. Ovde se mogu naći vrlo komforni apartmani u Beogradu po povoljnim cenama, koji imaju sve što je potrebno za ugodan odmor. Sobe su različite strukture, odnosno sa dva, tri ili četiri vrlo udobna kreveta i svaka je sa sopstvenim kupatilom. Ukusno su dizajnirane, što omogućava prijatan boravak. Sve sobe su klimatizovane, imaju LCD TV sa kablovskim programom, a u svakoj sobi postoji deo sa stolicama i stolom ako vam zatreba za rad.

Usluga je na bazi noćenja sa ili bez doručka. Vila Vertigo ima svoj restoran gde je doručak po principu “švedskog stola”, a tokom dana u ponudi su specijaliteti domaće srpske kuhinje. Postoji i caffe bar u koji možete svratiti da na miru popijete kafu ili piće iz širokog asortimana alkoholnih i bezalkoholnih pića, proćaskate sa nekim ili pročitati novine. Objekat u svom sastavu ima i noćni klub u kome se mogu organizovati privatna slavlja, tako da se Vila Vertigo jako potrudila oko zadovoljstva posetilaca u smislu zabave. Dodatno su vam na raspolaganju salon sa solarijumom i turskim kupatilom koji potpuno zaokružuju priču u smislu ponude usluga gostima. Ljubazno osoblje vam je stalno na raspolaganju, tako da možete tražiti i dodatne usluge poput prevoza, peglanja ili pranja veša ili im se obratiti za pomoć u vezi bilo čega drugog.

U okviru objekta postoje besplatni bežični Internet i parking, tako da je ovo jedno mesto koje se može preporučiti za višednevni odmor, a više informacija, kontakt podatke i fotografije možete pogledati na zvaničnom web sajtu i Facebook nalogu Vile Vertigo.