Splav Godo

0
5/5 - (6 votes)

Splav restoran Godo

Kada tokom dana poželite da uživate u šetnji i odmorite se malo, možete otići do Savskog keja koji se pruža levom obalom Save od Bloka 70 do bloka 45. Ovde se možete prepustiti lepotama grada pošto se uz šetalište, sa jedne strane nalazi dosta zelenila, drvoreda i travnatih površina, a sa druge tiho teče reka Sava, pa ceo prostor deluje umirujuće.  A onda kada poželite da sednete i opustite se možete svratiti u neki od mnogobrojnih splav restorana koji se nalaze uz obalu.

Kada se pominju splavovi u Beogradu koji su poznati po dobroj usluzi i lepom okruženju, uvek se kao jedan od najpopularnijih na ovom potezu pominje splav Godo. Lako ćete ga pronaći zbog savremenog izgleda koji je posebno upadljiv kada padne veče i raznobojna rasveta obasjaju splav. Splav ima baštu sa oko 200 mesta u kojoj je pravo okrepljenje obrok ili piće sa porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima. Dok reka teče ispod vaših nogu, a osveženje koje stalno pravi povetarac sa reke, moći ćete da se na pravi način posvetite sebi i društvu. Unutrašnjost splava je podjednako atraktivno dizajnirana i privlačna, sa otvorenim šankom i lepom galerijom na spratu. Udoban i lepo uklopljen nameštaj sa zelenilom koji diskretno pravi odličan moderan i topao ambijent koji uvek privlači pažnju.

Splav Godo je poznat po svojoj kuhinji koja radi tokom čitavog dana, a čiji specijaliteti su ukusni i često neobični. Ovde možete svratiti na doručak i kafu, gde ćete biti ponuđeni raznim vrstama omleta, sendviča, bavarskim kobasicama, ali i na ručak ili večeru gde ćete moći da birate između raznih vrsta pica, pasti, ribljih specijaliteta, bifteka. Takođe, jela po porudžbini poput plietine, ćuretine ili svinjetine spremljena su na inovativne i smele načine, a ove kreacije šefa kuhinje imaju savršene ukuse. Sva jela su izuzetno aranžirana, pa ćete zbog ovoga verovatno poželeti i da ih fotografišete. Kulinarske majstorije su propraćene odličnim izborom vina, piva, koktela i ostalih pića, ali se slobodno obratite ljubaznom osoblju, da vam pomogne oko slaganja hrane i pića, ukoliko imate neku nedoumicu. Splav uz klupsko osvetljenje i odličnu muziku nudi dobru zabavu i savršeno je mesto za uzbudljiv izlazak, a već po viziji je jasno da je ovaj splav restoran postao bitan za ugostiteljski turizam u Beogradu i njegov napredak i razvoj.

Nalazi se u nivou Gandijeve ulice u Bloku 70, gde na okretnici autobusa postoji parking ukoliko se odlučite na dolazak kolima. Više fotografija, informacija o rezervaciji mesta i kontakt za   organizacije privatnih ili poslovnih proslava možete naći na zvaničnom sajtu, a obaveštenja i objave možete pratiti na Facebook i Instagram stranama splava Godo.