Restoran splav Žabac

0
4.7/5 - (3 votes)

Markovačko jezero je jedno od najdragocenijih prirodnih lepota koje Beograd poseduje. Nedaleko od jezera je neverovatna oblast koja obiluje divnim pejzažima koje prelaze u guste šume Kosmaja. U okolini se nalaze brojna privlačna izletišta u Srbiji, što ovaj turistički dragulj stavlja u centralnu poziciju odakle je moguće organizovati avanture koje će se dugo pamtiti.

A kada ste već na jednom od najlepših jezera za pecanje gde se često organizuju sportska takmičenja, na putu ka selu Markovac, odmah uz branu na Markovačkom jezeru, nalazi se jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata na ovom divnom jezeru. Lepa terasa sa mestima za sedenje, ukrašena saksijama sa cvećem, se delom nadnosi nad jezero što predstavlja pravi užitak bez obzira na godišnje doba. Ovde ste uvek dobrodošli da svratite i uživate u pogledu na ovo lepo jezero gde se možete odmoriti i gledati kako i drugi posetioci zadovoljstvo traže u ribolovu, plivanju ili u očaravajućem krajoliku, a neverovatne priče o ovom kraju možete ovde čuti. Cene su pristojne, a usluga kvalitetna, a pošto su splavovi u Beogradu u ovom kraju retkost možete iskoristiti ovu činjenicu da proverite kako izgledaju u ovom privlačnom ambijentu.

Sportski događaji i pecanje su čest motiv za dolazak posetilaca u ovaj kraj, tako da ćete, ukoliko ovakvi povodi budu razlog vašeg dolaska na jezero, uvek imati na splavu sagovornike koji će vas na najbolji način uputiti i pomoći oko bilo koje nedoumice.