Restoran Stara vodenica

0
Oceni članak

Kada se upustite u istraživanje leve obale Dunava, odnosno području koji pripada opštini Palilula, možete krenuti ka Pančevu. U ovom području se nalaze ogromni turistički potencijali Beograda, velike površine sa lepom prirodom, ritovi sa životinjama, reke i kanali za ribolov i mesta koja će vrlo brzo postati atrkativna izletišta Beograda.

Upravo u ovom delu grada prvi su sa razvojem počeli restorani Beograda koji nude interesantna mesta za odmor u Beogradu. U blizini je reke Dunav i Tamiš koji izlazak ovde čini vrlo prijatnim. Jedan od najlepših etno restorana ovde je restoran Stara vodenica. U pitanju je prelep etno restoran u kome se spremaju tradicionalna srpska jela u upečatljivom ambijentu. Od ulaza koji podseća na stara vremena, preko kamenih staza oko kojih su površine sa puno zelenila. Okolo su raspoređeni srveni stolovi koji su natkriveni drvenim konstrukcijama, tako da vreme provedeno ovde prijatno i po najvećim vrućinama. Unutrašnjost ovog restorana takođe obiluje detaljima iz prošlosti, kao i lepim slikama. Meni sadrži jela domaće kuhinje kao što su pečenja i jela sa roštilja, a karta pića sadrži veliki broj najtraženijih pića. Ono što treba istači je da postoji i mogućnost naručivanja brze hrane koju možete poneti sa sobom.

Ono što možemo zaključiti je da je u pitanju zaista divno mesto koje je za svaku preporuku i koje je ponos za etno turizam u Beogradu. Više informacija o restoranu, tačna lokacija i kontakt podatke možete pronaći na sajtu, Instagram i Facebook stranama restorana Stara vodenica.