Restoran Savska terasa

0
Oceni članak

Restoran Savska terasa

Kada se uželite mira i tišine, pa ste u potrazi za nekim lepim i izolovanim mestom gde možete provesti lep dan, postoji veliki broj lokacija gde možete ispuniti se lepo opustiti i naprviti odmor u prirodi. Ukoliko vam se sviđa ideja da obiđete Surčin i njegovu okolinu treba znati da ovde postoje poznata izletišta Beograd, a tu je i reka Sava koja pruža skoro neograničene mogućnosti, uključujući nautički turizam u Beogradu. U Surčinu imate poznato Nautučko selo „Biser“ u Boljevcima, gde je napravljen veći broj kućica na vodi gde možete pronaći udobno prenoćište u Beogradu ukoliko vam se okolina svidi i poželite da ostanete duže ovde kako biste se odmorili. Ovo mesto okružuje reka sa jedne strane i šume Beograda sa druge. U ovako divnoj atmosferi u Nautičkom selu se nalazi i jedan lep restoran u koji možete svratiti sa porodicom i prijateljima i uživati u specijalitetima kuće pored reke.

Restoran Savska terasa je napravljeno tako da se stvarno može uživati u ručku ili večeri sa prelepim pogledom na Savu. Kao i drugi beogradski restorani za ljubitelje jela sa roštilja pripremljena je ponuda u vidu ćevapa na kajmaku ili pljeskavica sa pomfitom, vešalice i još dosta specijaliteta poput njoka u prelepom sosu. Sem roštilja, uglavnom se služe tradicionalna jela iz Srema, ali i riblji specijaliteti. Preporučujemo da probate izuzetno ukusnu riblju čorbu i neku od sveže ribe koja je na meniju. gde možete uživati u gastronomskoj ponudi ovog lepog restorana. Karta pića obuhvata piva, vina, sokove, osvežavajuće limunade, ali i tople napitke kao što su domaća kafa, nes, espresso i mnogi drugi. Od dezerata tu su odlične palačinke, štrudle sa orasima i makom, torte i kolači tako da ćete ovde zaista biti lepo usluženi. Osoblje je ljubazno, a cene pristojne, tako da je zaista lepo provesti dan ovde. A ukoliko želite da se zabavite domaćini će vam pomoći oko organizacije neke od interesantih aktivnosti na reci ili se možete rekreirati pošto je na obali lep prostor na oko 12 hektara okružen šumom čije je drveće poprilično staro pa ogromne krošnje pružaju lep hlad. Tu su i tereni za mali fudbal i odbojku, park za najmlađe, biciklistička staza i plaža za toplo vreme gde se na kupalištu tokom lepih dana i u sezoni možete lepo odmoriti.

Za više informacija i rezervacije možete posetiti zvaničan sajt ili Facebook stranicu Javnog preduzeća za sport i rekreaciju u Surčinu.