Restoran Pećina

0
Oceni članak

Mnogima je uživanje i lep provod radnim danima ili za vikend obilazak lepih izletišta u blizini Beograda. Sem lepe prirode i osećaja prostranstva i slobode, mogu se obići mnogobrojni spomenici kulture, ali i posetiti odlični restorani, kafane, kafići ili picerije kako bi izlet ili kratki odmor u Beogradu bili interesantni i raznovrsni. Ako se nalazite u obilasku znamenitosti Obrenovca i okoline, gde su reka Sava i reka Kolubara jedni od glavnih aduta turističke ponude, a želite da se malo odmorite i predahnete verovatno ćete da posetite i neki zanimljiv restoran.

Možda i najatraktivniji u Obrenovcu je restoran Pećina koji svojim neobičnim ambijentom odudara od uobičajene ugostiteljske ponude. Iako se, spolja gledano, ovaj restoran uklopio u okolni ambijent prolazne saobraćajnice, a ispred ulaza se nalazi nekoliko stolova, ulaskom u njega bićete začuđeni. Naime sa plafona vise stalaktiti kao iz najlepših pećina sveta. U ovom prostoru se nalazi veći broj stolova gde možete naručiti hranu i piće ujedno se oduševljavajući inovativnošću ideje ove nacionalne kuće. A jelovnikom dominiraju  specijaliteti srpske kuhinje kao što su ćevapi, ražnjići, kobasice, butkice i kolenice, rolovane vešalice sa slaninom i kačkavaljem, juneći gulaš, dimljena punjena vešalica, rolovana vešalica, Karađorđeva i bečka šnicla i mnoga druga ukusna jela. Tu je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, pa će boravak ovde sigurn prijati.

Ako vas interesuje da pratite objave i novine, ili pogledate fotografije i dodatne informacije,  posetite Facebook stranicu restorana Pećina.