Restoran Gardoš

0
5/5 - (6 votes)

Odlazak na vikend odmor i poseta nekom interesantnom delu grada koje nudi dosta sadržaja i zanimljivih lokacija koje mogu da se vide i obiđu, kako bi se opustili od naporne radne nedelje, je za mnoge postala redovna aktivnost. Iako se misli da je za ovo potrebno otići izvan Beograda, iskustvo pokazuje da mesta za zabavu, relaksaciju i dosta šetnje ima i u samom gradu. Jedan od delova grada koji ima mnogo da ponudi je Zemun, čije staro jezgro grada, koje izlazi na Dunav, a iznad koga se uzdiže Gardoš, je za mnoge predivan prostor za uživanje. Ovde se nalaze brojne male uličice gde su smešteni brojni restorani u kojima možete sesti sa porodicom ili prijateljima na ručak, večeru ili da malo odmorite posle šetnje.

Na vrhu Gardoša restorani Beograda imaju u ponudi atraktivan restoran sa najlešim pogledom na Dunav u gradu, u kome je podjednako prijatno tokom celog dana. Restoran Gardoš se nalazi na platou pored Gardoš kule i savršeno se uklapa u ambijent ovog lepog dela Zemuna. Karta pića je bogata i ima veliki izbor pića, a jelovnik je fenomenalan. Doručak ima u ponudi veliki broj ukusnih i kvalitetnih sendviča, raznih omleta, sremski doručak ili uštipke. Ovde se već naslućuje festival ukusa koji se tokom dana proširuje na ukusne bifteke, zatim veliki izbor jela sa roštilja kao što su ćevapi, pljeskavice, piletina ili kobasica, preko svinjskih rebaraca, dimljene butkice sa mlincima, jagnjećih pikljeva i ostalih specijaliteta koje gurmani jako cene do pasti, pica i rižota. Tu sui  poslastice kao što su palačinke, knedle, pite i sladoledi. Hrana je vrhunska, usluga odlična, a restoran često ima organizovane svirke uživo, pa će vam izlazak u ovaj restoran biti dugo u pamćenju pošto se muzički bendovi trude da zabave goste, a večeri znaju da budu tematske, pa se može uživati uz starogradske, mediteranske ili pop melodije.

Pošto je restoran vrlo popularan i na impresivnoj lokaciji, rezervaciju možete izvršiti telefonom koji možete pronaći na web sajtu restorana, gde možete pronaći i ostale kontakt informacije, jelovnik sa cenama, kao i galeriju fotografija. Objave i najave možete pratiti na Instagram i Facebook nalozima restorana. Treba dodati da u restoranu Gardoš možete organizovati svoje venčanje iz snova ili neki drugi tip privatnog slavlja.