Pivnica Friends

0
5/5 - (3 votes)

Pivnica Friends

Postoji dosta zanimljivih mesta u gradu u kojima se možete odmoriti, opustiti u društvu ili samostalno. Ovakva osveženja i mala zadovoljstva u kafi ili piću uvek pomažu da se lepše osećate. U poslednje vreme sve su brojnije i posećenije beogradske pivnice koje doprinose jednoj novoj energiji u oblasti ugostiteljstva. Kada poželite da se lepo provedete, ali imate nedoumicu koje pivnice su popularne i posećene mi smo tu da vam predložimo sjajna mesta u gradu.

Jedna od impresivnijih i modernijih u gradu je pivnica Friends, koja se nalazi na Banovom brdu u Požeškoj ulici. Ima oko 100 mesta u unutrašnjosti i oko 50 mesta u natkrivenoj bašti koja je u funkciji kada vremenski uslovi dozvoljavaju.

Enterijer i eksterijer su izuzetno dizajnirani, a upadljivi su veliki šank sa dosta mesta i visoki stolovi čiji metalni delovi imaju interesantan izbor boja i osvetljenje, a sve se savršeno uklapa u ovaj interesantno koncipiran prostor. Sitni detalji doprinose toplini mesta koje je zaista za preporuku.

Pivnica Friends je poznata po velikom izboru kvalitetnih piva, ukusnih burgera, ali i sjajnih koktela, žestokih pića i drugih napitaka. U lepom enterijeru organizuju se skoro svakodnevno koncerti, svirke koji doprinose da izlazak i zabava u Beogradu budu atraktivni i uzbudljivi. Zbog toga bi naglasak stavili na odličnu atmosferu koju podgrevaju fenomenalnim svirkama lokalni bendovi. Sviraju uživo u večernjim časovima čineći ovo mesto sinonimom za dobru zabavu.

Nešto više informacija i fotografija o pivnici Friends možete pronaći na sajtu, Instagram i Facebook stranicama pivnice.

Šta posetiti u blizini…

Prijatna šetnja po parku na Banovom brdu

Park Banovo brdo

Park Banovo brdo nalazi se skoro na pola puta između Ade Ciganlije i Košutnjaka. Zahvata površinu oko 11 hektara i osmišljen je kao jedna moderna površina našeg grada puna zelenila.

Najpopularnije gradsko izletište sa brojnim mogućnostima za odmor, sport i relaksaciju

Ada Ciganlija

Ada, rečno ostrvo koje je veštački pretvoreno u poluostrvo je jedno od najlepših i najbolje uređenih izletišta Beograda. Ime se koristi za oblast Savskog jezera i njegovu plažu, ali i za celo poluostrvo.

Izletišta Beograda - Konak kneza Miloša spomenik kulture

Topčider

Jedno od najsređenijih i najlepših izletišta Beograda. Park je pun lepo sređenih šarenog cveća, zelenih površina i šetališta. Sve ovo je okruženo gustom šumom što je idealno za lep odmor u prirodi.