Pivnica Friends

0

Postoji dosta zanimljivih mesta u gradu u kojima se možete odmoriti, opustiti u društvu ili samostalno. Ovakva osveženja i mala zadovoljstva u kafi ili piću uvek pomažu da se lepše osećate. U poslednje vreme sve su brojnije i posećenije beogradske pivnice koje doprinose jednoj novoj energiji u oblasti ugostiteljstva. Kada poželite da se lepo provedete, ali imate nedoumicu koje pivnice su popularne i posećene mi smo tu da vam predložimo sjajna mesta u gradu.

Jedna od impresivnijih i modernijih u gradu je pivnica Friends, koja se nalazi na Banovom brdu u Požeškoj ulici. Ima oko 100 mesta u unutrašnjosti i oko 50 mesta u natkrivenoj bašti koja je u funkciji kada vremenski uslovi dozvoljavaju. Enterijer i eksterijer su izuzetno dizajnirani, a upadljivi su veliki šank sa dosta mesta i visoki stolovi čiji metalni delovi imaju interesantan izbor boja i osvetljenje, a sve se savršeno uklapa u ovaj interesantno koncipiran prostor. Sitni detalji doprinose toplini mesta koje je zaista za preporuku. Pivnica Friends je poznata po velikom izboru kvalitetnih piva, ukusnih burgera, ali i sjajnih koktela, žestokih pića i drugih napitaka. U lepom enterijeru organizuju se skoro svakodnevno koncerti, svirke koji doprinose da izlazak i zabava u Beogradu budu atraktivni i uzbudljivi. Zbog toga bi naglasak stavili na odličnu atmosferu koju podgrevaju fenomenalnim svirkama lokalni bendovi. Sviraju uživo u večernjim časovima čineći ovo mesto sinonimom za dobru zabavu.

Nešto više informacija i fotografija o pivnici Friends možete pronaći na sajtu, Instagram i Facebook stranicama pivnice.