Kafana Pukni zoro

0
Oceni članak

Često se u planovima za zabavu i uzbudljiv izlazak planiraju kafane u Zemunu koje su poznate po dobrom provodu koje dodatno čine noćni život Beograda šarenolikim i privlačnim. Sem uskih ulica i starih kuća koji čine vanvremenski ambijent gde se nalaze brojni čuvene zemunske kafane, restorani, i kafići koji privlače dosta posetilaca, tu je i reka Dunav pored koje se kilometrima pruža Zemunski kej.

U ovom interesantnom okruženju, u centru Zemuna, nalazi se čuvena kafana Pukni zoro, koja je već godinama jedna od najpopularnijih u gradu za sve koji su željni nezaboravnog provoda. Ovde svraćaju najkvalitetniji bendovi koji su poznati po tome da znaju kako da živom svirkom i odabranim starogradskim, folk i pop hitovima naprave odličnu atmosferu u kojoj će se svako osećati zadovoljno. Pošto je u pitanju novija kafana, ambijent je prilagođen savremenom načinu života, pa iako su karirani stolnjaci na stolovima, tu je centralno postavljen dugačak šank osvetljen modern dizajniranim nisko spuštenim lusterima koji prave pozitivnu atmosferu. Oko šanka se nalaze visoki i niski stolovi, ali ima i puno prostora za igru i zabavu, što kafane i čini mestima za kojima vlada velika potražnja. Upravo iz ovih razloga je neophodna rezervacija. Ovome naročito doprinosi nasmejano i raspoloženo osoblje koje će svoju vedrinu preneti na vas, pa se prepustite ritmu kafane i posebnoj energiji koji će vas nositi, često i do zore. Ukoliko vas sve ovo ponese, a prilika dozvoli nemojte se ustručavati već slobodno zaigrajte i na stolu kako bi vam poseta ovoj predivnoj kafani dugo bila u sećanju. Ono što je ovde još specifično je stavka u cenovniku koja, po određenoj ceni, dozvoljava nameran lom, pa ukoliko vam je to bila želja, možete polomiti i neku čašu, čisto za merak.

Za više informacija i rezervacije možete posetiti zvaničan web sajt kafane, a fotografije i objave možete pratiti na Instagram i Facebook strani.