Kafana Kajak

0
Oceni članak

Kada poželite da se lepo provedete sa društvom, porodicom ili prijateljima, često poželimo da odemo na neko mesto koje će biti opušteno i koje će imati manje formalnu atmosferu kako biste se ralaksirano prepustili u ležernijem ambijentu i lepo proveli. Pošto mnoga mesta imaju malo striktnija pravila ljudi se zažele ambijenta koji pružaju kafane u Zemunu. Posebno su popularne one u manjim uličicama u starom jezgru ili zemunske kafane pored reke Dunav.

Kafana Kajak se nalazi pored Zemunskog keja, na adresi Kej oslobođenja 73, nalazi se na samoj obali Dunava i jedna je od retkih koja je uspela da sačuva stari duh Zemuna do današnjih dana. Unutrašnjost je prikladna i diskretna sa stolovima prekrivenim kariranim stolnjacima i intimnom atmosferom. Kafanski meni i karta pića su vrhunski, a šank je otvorenog tipa. Uveče kreće dobar provod uz kvalitetnu živu muziku koja kombinuje uobičajene žanrove koji muzički bendovi iskusno prilagođavaju raspoloženju kako bi gostima pružili pravi užitak. Sve se pretvori u žurke koje se dugo pamte, pa je ovo mesto koje posetioci koji su bili često nanovo biraju za novi interesantan izlazak i dobru zabavu. Sve ovo je sem, muzičara, propraćeno izuzetno profesionalnim i ljubaznim osobljem koje će sve voditi kako biste imali savršen kafanski doživljaj.

Radno vreme kafane od četvrtka do nedelje od 21 čas. Kako biste pogledali fotografije i pronašli broj telefona za rezervacije, posetite Instagram i Facebook stranice kafane Kajak.