Hotel Zlatnik

0
Oceni članak

Kako biste upoznali Beograd i njegove lepote, biće vam potrebno puno vremena, pošto grad i okolina sadrži dosta značajnih kulturno-istorijskih spomenika, veliki broj izletišta, tajnih lokacija, ali i ekskluzivnih mesta za šoping i zabavu. Tu su i brojni restorani, kafići, barovi, splavovi  i kafane koji su jako bitni za duh grada i turizam Beograda. Pa tako, ukoliko ne živite u samom gradu ili poželite da promenite svakodnevnu rutinu potrebno je pronaći neko lepo mesto za odmor i originalan smeštaj u Beogradu.

Hoteli u Beogradu nude luksuzan, ali su i najrasprostranjeniji način za boravak u gradu, pošto pružaju brojne pogodnosti. Prvenstveno jer se možete u potpunosti posvetiti sebi, dok ostale usluge koje hotel pruža ostavljate profesionalcima da urade na najbolji način. Zadovoljstvo svakog gosta je ujedno i temelj poslovne filozofije hotela Zlatnik, koji vam sa zadovoljstvom preporučujemo. U pitanju je jedan od najreprezentativnijih hotela koji se nalazi u prelepom delu Zemuna nedaleko od Muhara i Gardoša u čijoj blizini protiče reka Dunav. Iako blizu glavnih atrakcija Zemuna, hotel se nalazi u Dobanovačkoj ulici koja odiše specifičnom atmosferom karakterističnom za stambene delove Zemuna. Upečatljiv hotel će vam odmah upasti u oči, a onda ćete se oduševiti i njegovim enterijerom. Dizajnu je poklonjeno dosta pažnje pa ćete videti kako su divno uklopljeni prirodni materijali poput kamena, drveta, kovanog gvožđa, a sve obogaćeno sa dosta raznobojnog cveća i zelenila koje je oplemenilo čitav hotel u svrhu opuštajućeg boravka gostiju. Sobe su komforne i kocipirane da sadrže dosta toplih boja, sa modernim nameštajem koje nude komforan boravak. Svaka soba je klimatizovana i ima svoj toalet sa toaletnim priborom, TV, bežični internet, telefon, mini bar. Hotel poseduje i restoran koji će vas svojim ambijentom oduševiti i velikim izborom nacionalnih i internacionalnih specijaliteta, kao i bogatom kartom pića. Treba naglasiti da hotel ima u ponudi košer i halal hranu.

Hotel poseduje i Event centar kapaciteta do 270 ljudi gde se mogu organizovati prezentacije, konferencije ili seminari. Takođe, kompanije mogu organizovati i team building vikende, a slavljenici venčanja, dok se sve više gostiju odlučuje za miran vikend za dvoje. Sve u svemu, imajući u svojoj ponudi ovakav fenomenalan objekat beogradski hoteli i naš grad su na velikom dobitku. Za više informacija o svim uslugama, adresi, brojevima telefona, i ostalim kontakt podacima posetite Facebook i Instagram naloge hotela Zlatnik.