Hotel Radmilovac

0
5/5 - (3 votes)

Beogradski hoteli obično biraju mesta za svoje lokacije blizu znamenitih i posećenih mesta koje okružuju bulevari. Ali dosta posetilaca ima drugačiji pristup i želi da svoj vikend odmor provede na nekom mirnom i tihom mestu kako bi uživali u prirodi. Sa druge strane želeli bi da ipak bude blizu centra Beograda. Vlasnici jednog prelepog hotela su uspeli da pomire ova dva zahteva pa je sagrađen višedecenijski poznat hotel Radmilovac, vrlo značajan za turizam Beograda.

Hotel Radmilovac se nalazi na nekih desetak kilometara od centra grada, kada se smederevskim putem krene ka Grockoj i Smederevu. Okružen prelepom prirodom, voćnjacima i vinogradima predstavlja jedno od najlepših mesta za odmor i smeštaj u gradu. Hotel raspolaže sa 20 soba koje sadrže udobne krevete koji su neophodni za odmor i relaksaciju gostiju. Čiste i prozračne sobe ukrašene atraktivnim cvetnim aranžmanima, umetničkim slikama i elegantnim komadima nameštaja čine jednostavan ambijent koji je na ceni. Sve sobe imaju savremena kupatila, klimatizovane su, opremljene televizorom, telefonom i ostalim inventarom koji hoteli poseduju.

Hotel poseduje prelepu baštu pod lipama ispod koji se nalaze ukusno opremljeni stolovi. Tu je i raznobojni vrt, ali i restoran koji u svojoj ponudi ima stalno sveže namirnice koji vešti kuvari pretvaraju u specijalitete kuće nadaleko poznate. Pa tako ovde možete stalno uživati u domaćem ajvaru, siru i kajmaku, jaretini, morskim plodovima ili srpskom roštilju. Sale za ručavanje zajedno sa baštom daju idealan ambijent i za porodične proslave, venčanja i rođendane. Radmilovac spremno dočekuje i poslovne ručkove, ali i seminare, konferencije pošto ima dve sale koje se mogu prilagoditi poslovnim potrebama.

U okolini hotela se nalaze zanimljiva izletišta u blizini Beograda, reka Dunav, arheološko nalazište u Vinči, ali i nedavno otvoren atraktivan kompleks “Mali Dunav”, koji se nalazi odmah pored hotela. Mir, tišina i blizina lepih mesta za razgledanje će vam pružiti zaista jedan nov pogled na svet, tako da verujemo da ćete se vrlo brzo vratiti ponovo u ovaj zaista divan hotel. Više o hotelu možete videti na zvaničnom sajtu, a objave i novosti možete pratiti na Instagram stranici.