Hotel Orašac

0

Kada tražite koji hoteli u Beogradu imaju sve prednosti koje nude moderni praktično-poslovno gradski hoteli, a da se nalaze izvan centralnog gradskog jezgra, eventualno ima u blizini lepa izletišta u blizini Beograda ne morate dugo da tražite. Na teritoriji opštine Rakovica nalazi se prelep objekat noveg datuma kojeg okružuju beogradske šume i ima dosta prirode u okolini, a sa druge strane dobro je saobraćajno povezan sa svim delovima grada što će vam omogućiti jedan lep mini odmor ili vikend u Beogradu.

Ovakav spoj ne nude mnogi beogradski hoteli, pa vam sa razlogom predstavljamo hotel Orašac koji se nalazi na adresi Luke Vojvodica 25n. U ponudi je 15 veoma prostranih i čistih smeštajnih jedinica, od čega je 8 standardnih soba, postoje 3 superior sobe i 4 apartmana. Ovakvom ponudom smeštajnih kapaciteta pokrivena je velika lepeza različitih zahteva posetilaca. Pa tako je standardna soba idealna za odmor za dvoje, superior sobe su za 10-ak kvadrata veće površine u odnosu na standardne sobe, u apartmanima može stati do 6 osoba pa je moguć odmor čitavih porodica, ali i smeštaj poslovnih saradnika u većem broju. Superior sobe i apartmani imaju TV, sef, klimatizovane su, imaju room service, mini bar, besplatan Internet i terasu, koju ne poseduju standardne sobe, ali i sve ostalo uključujući besplatan parking što omogućava prijatan boravak u ovom divnom hotelu.

Pošto je zamišljen više za poslovne ljude i kongresni turizam u Beogradu i Srbiji, treba naglasiti da kompanije i firme ovde mogu da održavaju seminare, konferencije, prezentacije, obuke i slično pošto Orašac ima dve kompletno opremljene sale sa oko 400 kvadratnih metara površine uz najsavremeniju audio-vizuelnu opremu. Sem ove dve sale Orašac ima i VIP salu koja je pogodna za seminare, događaje i bankete do 50 osoba. Sem nabrojanih, hotel poseduje i multifunkcionalnu salu koja je idealna za organizovanje porodičnih proslava, venčanja, rođendana, ali i velikih koferencija i seminara pošto ima kapacitet do 300 mesta.

Kao i svi hoteli Beograda koji drže do svog renomea i hotel Orašac ima fenomenalan restoran sa prelepom baštom koji je na raspolaganju gostima svakog dana od 7 do 23 časa. Za goste koji su se odlučili na prenoćište doručak se služi od 7 do 10 časova ujutru. Vrhunski tim ugostitelja spremaju za vas ogroman broj domaćih, ali i internacionalnih specijaliteta, a ljubazno osoblje vam je uvek na usluzi u slučaju neke nedoumice ili želje za savetom. Restoran poseduje i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, sa naglaskom na vrhunska i kvalitetna vina koja će činiti da vaš boravak ovde bude nezaboravan.

Rezervacije možete izvršiti na zvaničnom sajtu hotela, gde možete pronaći kontakt, više informacija i fotografija, kao i na Facebook stranici.