Hotel Orašac

0
5/5 - (7 votes)

Hotel Orašac

Kada tražite koji hoteli u Beogradu imaju sve prednosti koje nude moderni praktično-poslovno gradski hoteli, a da se nalaze izvan centralnog gradskog jezgra, eventualno ima u blizini lepa izletišta u blizini Beograda ne morate dugo da tražite. Na teritoriji opštine Rakovica nalazi se prelep objekat noveg datuma kojeg okružuju beogradske šume i ima dosta prirode u okolini, a sa druge strane dobro je saobraćajno povezan sa svim delovima grada što će vam omogućiti jedan lep mini odmor ili vikend u Beogradu.

Ovakav spoj ne nude mnogi beogradski hoteli, pa vam sa razlogom predstavljamo hotel Orašac koji se nalazi na adresi Luke Vojvodica 25n. U ponudi je 15 veoma prostranih i čistih smeštajnih jedinica, od čega je 8 standardnih soba, postoje 3 superior sobe i 4 apartmana. Ovakvom ponudom smeštajnih kapaciteta pokrivena je velika lepeza različitih zahteva posetilaca. Pa tako je standardna soba idealna za odmor za dvoje, superior sobe su za 10-ak kvadrata veće površine u odnosu na standardne sobe, u apartmanima može stati do 6 osoba pa je moguć odmor čitavih porodica, ali i smeštaj poslovnih saradnika u većem broju. Superior sobe i apartmani imaju TV, sef, klimatizovane su, imaju room service, mini bar, besplatan Internet i terasu, koju ne poseduju standardne sobe, ali i sve ostalo uključujući besplatan parking što omogućava prijatan boravak u ovom divnom hotelu.

Pošto je zamišljen više za poslovne ljude i kongresni turizam u Beogradu i Srbiji, treba naglasiti da kompanije i firme ovde mogu da održavaju seminare, konferencije, prezentacije, obuke i slično pošto Orašac ima dve kompletno opremljene sale sa oko 400 kvadratnih metara površine uz najsavremeniju audio-vizuelnu opremu. Sem ove dve sale Orašac ima i VIP salu koja je pogodna za seminare, događaje i bankete do 50 osoba. Sem nabrojanih, hotel poseduje i multifunkcionalnu salu koja je idealna za organizovanje porodičnih proslava, venčanja, rođendana, ali i velikih koferencija i seminara pošto ima kapacitet do 300 mesta.

Kao i svi hoteli Beograda koji drže do svog renomea i hotel Orašac ima fenomenalan restoran sa prelepom baštom koji je na raspolaganju gostima svakog dana od 7 do 23 časa. Za goste koji su se odlučili na prenoćište doručak se služi od 7 do 10 časova ujutru. Vrhunski tim ugostitelja spremaju za vas ogroman broj domaćih, ali i internacionalnih specijaliteta, a ljubazno osoblje vam je uvek na usluzi u slučaju neke nedoumice ili želje za savetom. Restoran poseduje i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, sa naglaskom na vrhunska i kvalitetna vina koja će činiti da vaš boravak ovde bude nezaboravan.

Rezervacije možete izvršiti na zvaničnom sajtu hotela, gde možete pronaći kontakt, više informacija i fotografija, kao i na Facebook stranici.

Šta posetiti u blizini…

Jesen u Košutnjaku

Košutnjak

Ime je najverovatnije dobila po velikom broju košuta koji su nekada nastanjivale ovaj deo grada. Jedno od najpopularnijih izletišta Beograda može vam poslužiti za odmor za vikend.

Planina Avala - Toranj na Avali

Avala

Ova planina je vrlo prepoznatljiva znamenitost Beograda i Srbije. Avala je vrlo atraktivno mesto za jednodnevne izlete i jedno od najpopularnijih izletišta u okolini Beograda.

Stara škola u Žarkovu - pogled iz dvorišta

Zavičajni muzej Žarkova

Predstavlja ne tako čest primerak starih škola iz XIX veka koje oslikavaju uslove u kojima se razvijalo seosko školstvo. Zbog ovog značaja i činjenice da je u pitanju redak primer proglašena je za spomenik kulture.