Hotel Oasis

0
Oceni članak

Kada odlučite da napravite odmor u Beogradu kako biste istražili grad i lepote koje on nudi potrebno je prvo naći udobno i čisto prenoćište kako biste mogfli dalje da nastavite sa ostvarenjem svojih planova. Najčešća odluka vezana za smeštaj u Beogradu su hoteli, a često je teško napraviti pravi izbor. Hoteli u Beogradu nude profesionalnu uslugu, nalaze se pravilno raspoređeni po gradu, ali treba voditi računa da su dobro locirani, povezani sa glavnim saobraćajnicama i relativno blizu centru kako ne biste imali problema sa parkingom.

Jedan od hotela koji ispunjava sve kriterijume je hotel Oasis koji se nalazi na Novosadskom putu, u blizini auto puta, aerodoroma, a opet je dovoljno daleko od gradske gužve i vreve. Beogradski hoteli imaju na ovoj lokaciji jedan od najbolje opremljenih garni hotela u gradu. U pitanju je hotel sa 3 zvezdice koji nudu profesionalnu i kvalitetnu uslugu, odličan servis, luksuzan enterijer, a same sobe prostrane i savremeno opremljene kako bi pružile pun komoditet gostima. Sobe imaju kvalitetne i udobne dušeke koji će vam omogućiti da se lepo odmorite i opustite. U cenu je uključen i doručak. Hotel poseduje restoran gde možete probati tradicionalna srpska, ali i italijanska jela, a tu je letnja terasa, bar i bašta gde se možete uživati u vrhunskim pićima. Hotel Oasis ima besplatnu Wi-Fi internet konekciju, svaka soba ima smart TV i satelitski signal, telefon i dosta filmova koji se nalaze u bazi hotela.

Lokacija hotela je jako pogodna pošto se nalazi na teritoriji opštine Zemun odakle je vrlo jednostavan pristup Novom Beogradu i Surčinu, a preko Pupinovog most koji je u blizini nije komplikovan dolazak do ostalih gradskih opština. Na web sajtu hotela Oasis možete pronaći adresu, telephone, imejl, aktuelne cene, kao i ažurne objave o specijalnim ponudama koje važe u tom trenutku.