Flamingo resort

0

Ljudi koji odmor za vikend ne zamišljaju tako što će posećivati popularna izletišta Beograda u prirodi, a imaju poteškoća da pronađu neko mirnije mesto sa bazenima gde se mogu naći i spa centri, restorani, ali i prenoćište ne moraju puno da traže pošto je sajt Beogradski izleti ponudio svima veliki izbor. Ukoliko želite da slobodno vreme provedete i mini odmor u Beogradu provedete u lepom privatnom klubu predlažemo vam sledeću destinaciju.

Flamingo resort je kompleks koji se nalazi na teritoriji opštine Palilula malo posle Pančevačkog mosta u naselju Krnjača i nudi raznovrsne usluge, namenjene uživanju i odmoru od svakodnevnice, svojim gostima. Privatni bazeni u Beogradu su već neko vreme atrakcija, a Flamingo resort u svojoj ponudi ima veći bazen dubine 1.7 metara za relaksaciju, kao i manji za decu dubine 40 centimetara. Oko bazena ima dovoljno ležaljki, ali i baldahina kako bi svojim gostima ponudili dovoljan komfor. Pored bazena se nalazi i otvoreni šank kako biste se osvežili i prepustili potpunom užitku. Tu je i lepa i prostrana bašta, pošto su beogradski restorani otvaranjem ovog raskošnog kompleksa imaju u svojoj ponudi još jedan lep objekat. U bašti restorana, kao i u unutrašnjem delu koji se ističe savremenim enterijerom moderno opremljenim, možete probati specijalitete kuće.

Ako se odlučite za spa vikend, Flamingo kompleks ima zasta lepu lepezu usluga koja kreće od saune i parnog kupatila, preko hidromasažne kade i slanog kupatila do raznih masaža. Sve usluge su na raspolaganju gostima kako bi se dostiglo stanje blagostanja ili sreće, odnosno welness. Sem welness i spa ponude posetioci mogu koristiti i teretanu sa najmodernijim spravama, ali i teren za mali fudbal sa veštačkom travom. Ako vas sunce ili pak ovoliko aktivnosti umori, pa poželite da odspavate iznenadićete se kada saznate da ovde možete pronaći i udoban smeštaj u Beogradu, bilo da je u pitanju samo popodnevni odmor ili noćenje. Flamingo Resort Villa poseduje 18 glamurozno opremljenih soba različitih koncepcija i structure za smeštaj između jedne i četiri osobe. Svi apartmani su opremljeni besplatnim Internet-om, klima uređajima i LCD televizorima.

Drago nam je da konačno da u ponudi ima novih atrakcija i lepih mesta kao što je Flamingo resort, koji su locirani prilično blizu centru grada, a opet dovoljno udaljeni od gužve i verve, kako bi se gosti mogli opustiti od napornih radnih dana. Za više informacija o kapacitetima, cenama usluga, rezervacijama, kao i kontakt podatke možete pronaći na sajtu, ali i Instagram i Facebook stranicama Flamingo resort kompleksa.