Emily Garden

0
5/5 - (16 votes)

Emily Garden Bar & Restaurant

Područje oko posećenog beogradskog izletišta Zvezdarska šuma, odnosno Zvezdarskog brda, je uvek imalo atraktivan izgled. Padine Zvezdarske šume su dugo bile neiskorišćene, a upravo prisustvujemo dinamičnom razvoju ovog dela Beograda. Počinje da se unapređuje izletnički turizam, poboljšava ponuda u oblasti sporta, zabave i ugostiteljstva. Na južnom delu šume je oduvek bio lociran poznati sportski centar “Olimp” gde se može provesti lep dan u Beogradu. Upravo ovde, na ovoj savršenoj lokaciji, otvoren je bar restoran Emily, koji svojim šarmom i gastornomskom ponudom privlači posetioce.

Poznati barovi u Beogradu angažuju često vrhunske stručnjake za koktele. Takav je slučaj i sa renomiranim Emily Garden bar restoranom, koji je za svoje posetioce angažovao majstora kako bi kvalitet koktela svojim gostima podigao na najviši nivo. Sličan pristup u restoranu imaju i prema spremanju vrhunskih obroka, pica, pasti, ali i kafa, osvežavajućih pića, izboru vrhunskih vina, kvalitetnim vrstama sira i pršute. Puna pažnja se poklanja svim detaljima kako bi se kada se pomenu najbolji restorani u Beogradu sa punim pravom pomislilo na Emily. Zbog svega, ovaj restoran preporučujemo za posetu, pošto ćete ovde uživati u izuzetnoj usluzi i prvoklasnoj hrani i piću.

Kako bi užitak bio potpun, a ponuda obogatila, ovde se često organizuju žive svirke. Tada ovo divno mesto postaje pravi izbor za večernji izlazak i zabavu u Beogradu.

Restoran se nalazi pored teniskih terena, pa ljubitelji tenisa mogu u pauzama treninga ili takmičenja, pošto se sportski događaji često organizuju, da svrate i uživaju u specijalitetima restorana ili kvalitetnim napicima. Više o Emily Garden možete videti i pratiti preko Facebook ili Instagram naloga ovog lepog bar restorana.

Šta posetiti u blizini…

Zvezdarska šuma - priroda je divna i na jesen

Zvezdarska šuma

Klupe i stolovi po Zvezdarskoj šumi su na raspolaganju svim posetiocima. U sklopu šume se nalaze i uređeni tereni za fudbal, basket, trim staze, teren za boćanje, a vožnja bicikla ili rolera je uobičajena, kao i na ostalim gradskim izletištima.

Bazeni u Beogradu - Olimp

Sportski centar "Olimp"

Površina sportskog centra je negde oko 5.000 kvadratnih metara, i na njemu se nalaze razni sadržaji na otvorenom ili zatvorenom prostoru. Ovo je jedan od najlepših i najsređenijih sportskih centra u gradu, gde je izgrađena moderna atletska staza sa tartan podlogom.

Kulturna dobra Beograda - Astronomska opservatorija

Astronomska opservatorija

Spomenici kulture kao što je opservatorija su pravi biseri značajni za turizam u Beogradu. Zbog ovakvih kulturno-istorijskih spomenika turisti često dolaze kako bi uživali u lepotama Zvezdarnice, oko koje se nalazi prelepa Zvezdarska šuma.