1000 ruža

0

Kada planirate odmor za vikend ili radnim danima jedno od najlepših delova grada za relaksaciju se nalazi na mestu gde se planina Avala spušta ka Jajincima i Rakovici. Ovde, na ovom prostoru okruženi divnim pejzažima se nalaze lokacije, jako bitne za turizam u Srbiji, na kojima se možete istinski prepustiti uživanju ne razmišljajući o stalnim obavezama. Osim prirode, ovde se nalaze i poznati restorani, beogradski hoteli i mesta za prenoćište.

Kada su hoteli Beograda u pitanju, jedan od najpoznatijih i sa jako dugom tradicijom je ugostiteljski objekat “1000 ruža” koji samim svojim nazivom poziva posetioce kako bi se prepustili uživanju koje se nudi. U ovoj oazi koju okružuju mirna šumska područja, a koji se opet nalazi na raskršću bitnih saobraćajnica koje spajaju auto put Beograd – Niš, obilaznicu oko Beograda, kao i stari put ka Kragujevcu, na raspolaganju vam je 10 komfornih dvokrevetnih soba i dva apartmana. Kao što se i očekuje hoteli ovakvog renomea, odnosno smeštajni kapaciteti su moderno opremljani uz prisustvo savremenih TV uređaja, imaju Internet konekciju, telefon, a sobe poseduju mini bar, kupatila i udobne krevete. Restoran nacionalne kuhinje je vrhunskog kvaliteta što pokazuje činjenica da kada se traže najbolji beogradski restorani često se preporučuje restoran 1000 ruža. Restoran ima veliku svečanu salu u kojoj se mogu organizovati i proslave, a posebno su lepe velika letnja bašta i terasa koje su u sezoni gotovo uvek pune. Razlog ovome su svakako specijaliteti srpske kuhinje kao što su kuvana jela, ali i teletina, jagnjetina i prasetina spremana na ćumuru po tradicinalnoj recepturi, koji su izuzetno ukusni i kojima se poklanja posebna pažnja prilikom pripreme. Ovde se mogu organizovati seminari, prezentacije, konferencije, obuke pošto objekat poseduje konferencijsku salu sa pratećom opremom. Objekat, naravno, ima svoj parking koji je na raspolaganju gostima.

Iako hotel 1000 ruža ne treba puno predstavljati jer su njegovi duggodišnji posetiocima iz Srbije I inostranstva ostavili brojne pozitivne komentare, ipak bi iskoristili priliku da vas pozovemo da posetite ovaj odličan restoran i hotel i sami se uverite u kvalitet usluge. Informacije o hotelu-restoranu 1000 ruža možete naći na zvaničnoj Internet prezentaciji i Facebook stranici.